Ibrahimovic hala kararını vermedi

Ibrahimovic: "Şu anda hiçbir kulüple anlaşmadım"
Ibrahimovic hala kararını vermedi

İsveç'in yıldız futbolcusu Zlatan Ibrahimovic, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'a gideceği yönündeki haberler için, "Şu anda hiçbir kulüple anlaşmadım" dedi.

 Milli takım kampında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ibrahimovic, "Manchester United ile anlaştın mı?" sorusuna, ''Şu anda hiçbir kulüple anlaşmadım. Hiçbir gazeteyi okumadım. Bugün hangi kulübe gideceğimi bilemiyorum. '48 saat içinde şu kulübe gidecek' diye yazıyorsunuz. Bunları takip etmek bana eğlenceli geliyor. Şunu söyleyebilirim; İngiltere, İtalya ve birçok ülkeden teklif geliyor. Geleceğimle ilgili kaygım yok" diye yanıt verdi. 

Bir İngiliz gazetecinin, "Jose Mourinho, Manchester United takımına gelirse görev almayı düşünüyor musun?" sorusu üzerine 34 yaşındaki yıldız oyuncu, ''Mourinho ile İtalya'da çok güzel günlerim geçti. Tekrar kendisi ile çalışma imkanı olur mu? Bekleyip göreceğiz. Premier Lig hakkında kafamda bazı soru işaretleri var. Onun için herhangi bir kulübe gideceğim şu an için garanti değil" şeklinde konuştu. 

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na konsantre olduğunu söyleyen Ibrahimovic, şampiyonada birçok güçlü takım olduğunu ve İsveç olarak ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.