İdolwin, pencere güvenliğinde lider

İdolwin Akıllı Pencere Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Osman Başaran, ailelerin güvenli bir şekilde yaşayabilmeleri için özel pencereler ürettiklerini belirtti.
İdolwin, pencere güvenliğinde lider

İdolwin Akıllı Pencere Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Osman Başaran, ailelerin güvenli bir şekilde yaşayabilmeleri için özel pencereler ürettiklerini belirtti. Çalışmaları hakkında bilgi veren Başaran, "İdolwin markasını akıllı pencere olarak lanse ediyoruz. Hırsız ve çocuk güvenlik kilitleriyle ilgili yıllardır çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Birkaç yıl evvel insanların pencereyle ilgili beklentileri hususunda çalışma yapmıştık. En büyük sorun havalandırma olarak görünmüştü.

15-5-2.jpg

Onu kısa sürede çözdük. İkinci problem çocukların pencereden düşmesi ve hırsız girmesiydi. Bununla ilgili de geride bıraktığımız 3-4 yıldır çalışmamız var. Çocuklara hiçbir şekilde zarar gelmesin diyoruz. Kendi meslek kolumuz da pencere olduğu için buradan ortaya çıkan olumsuzlukları bertaraf etmeye çalışıyoruz. Yaz geliyor. Pencereler yine açılacak. Pencereden düşen çocuklarla ilgili maalesef haberler okumaya devam edeceğiz. Bununla ilgili 2017’nin sonunda bir sosyal sorumluluk projesi başlattık. İsteyen herkese bir tane hırsız ve çocuk kilidini bedelsiz olarak verdik. Bu çalışmamız bir tane çocuğumuz kurtulmasına vesile olduysa ne mutlu bize. Aslında çok basit bir mesele. Uygulaması de basit. Maliyeti de çok yüksek değil. Bütün ebeveynlerin bu konuda duyarlı olmasını arzu ediyoruz. Ama kimisi biraz vurdumduymaz, kimisi durumu başına gelmeyince anlamıyor. Mümkün olduğunca farkındalık oluşturmak için insanları bu konuda duyarlı olmaya çağırıyoruz" şeklinde konuştu.

 

AHMET ERGAN / YENİ HABER GAZETESİ