İEF’te Alaşehir rüzgarı

85. İzmir Enternasyonel Fuarı'nda (İEF) açılan Alaşehir Belediyesi standı, fuarın gözdesi oldu.
İEF’te Alaşehir rüzgarı

85. İzmir Enternasyonel Fuarı'nda (İEF) açılan Alaşehir Belediyesi standı, fuarın gözdesi oldu. Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Alaşehir'in meşhur maden suyu ve üzümünü vatandaşlarla ikram etti.

85. İzmir Enternasyonel Fuarı'nın bu yılki onur konuğu ili Manisa oldu. Manisa'nın diğer ilçeleriyle birlikte fuarda stant açan Alaşehir Belediyesi ise fuarın adeta gözdesi oldu. Mahalle muhtarları ile tüm ilçelerin stantlarını gezerek yöresel ürünleri inceleyen ve lezzetlerin tadına bakan Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Alaşehir Belediyesi standında Alaşehir'in meşhur maden suyu ve üzümünü vatandaşlara ikram etti.

Muhtarlarla gezdi

Fuar hakkında konuşan Başkan Karaçoban, "Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa'nın tanıtımıyla ilgili görevi üstlendi. Başından sonuna kadar gezdiğimde gördüm ki; ciddi bir emekle, ciddi bir hazırlanmayla İzmirliye ve İzmir'e yakın bütün illere Manisa'nın değerleri ve Manisa'nın tanıtımıyla ilgili önemli görev yerine getirildi. Bugün muhtarlarımızla Alaşehir Belediye Başkanı olarak sadece kendi belediyemizin standını değil bütün ilçelerin stantlarınız gezdik, Manisa'ya kattığı değerleri görmek bize ayrı bir güzellik verdi. İzmirlilerin ve İzmir'e yakın illerden gelen komşu vatandaşlarımızın Manisa'nın kültürel ve tarihi geçmişiyle ilgili birçok şeyi burada gördüğünü izlemekten ayrıca bir keyif aldım. Biz de Alaşehir Belediyesi olarak buna katkıda bulunmaya çalıştık" dedi.

17 ülkeye ihraç ediliyor

Başkan Karaçoban, vatandaşlara ikram ettiği Alaşehir'in maden suyu ve üzümüyle ilgili de, "Belediyemize ait Sarıkız adında maden suyu markası var. Markamızın uzun bir tarihi geçmişi var. Mineral ve doğal zenginlik anlamında güzel bir su. Şuanda 17 ülkeye ihraç ediliyor ve yurt içinde de satışı yapılıyor. Yeni ürünümüz olan gazozumuzu, maden suyumuzu, olmazsa olmazımız olan kuru ve yaş üzümümüzü vatandaşlarımızla buluşturduk. Akdeniz'in Antalya'sında ne ise Ege'nin Alaşehir'inde ne olduğu vatandaşımızın bilmesini istedik" diye konuştu.

İEF’te Alaşehir rüzgarı

İEF’te Alaşehir rüzgarı

İEF’te Alaşehir rüzgarı

Kaynak: