İETT’nin müdürü Makam aracını bıraktı, otobüse bindi

Otobüs yolcuları yanlarındaki kişinin İETT’nin müdürü olduğunu bilmeden şikâyetlerini sıraladı.
İETT’nin müdürü Makam aracını bıraktı, otobüse bindi

İETT Genel Müdürü Arif Emecen’le ‘Empati Haftası’ çerçevesinde yoğunluğuyla metrobüsü aratmayan Kağıthane- Taksim arasındaki 48T’ye bindik. Otobüs yolcuları yanlarındaki kişinin İETT’nin en yetkili ismi olduğunu bilmeden şikâyetlerini sıraladı.

Geçen hafta, İETT’ye Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı tarafından ‘Mükemmellik Başarı Ödülü’ verilmişti. Bu ödülü getiren en önemli uygulama da ‘Empati Haftası’ydı. Yani İETT çalışanlarının ve yöneticilerinin yılda 4 kez birer hafta boyunca servisleri ve makam araçlarını kullanmayıp tebdil-i kıyafet toplu taşıma araçlarıyla seyahat etmesi, aksaklıkları tespit edip çözüm üretmeleriydi. İETT’nin Mükemmellik Ödülü aldığı Milano’da Genel Müdür Arif Emecen’le yaptığım sohbette bu empatik yolculuğa birlikte katılma sözü almıştım. Emecen, dün Sabah bu sözünü gerçekleştirdi ve erkenden yola koyulduk.

Sabah 07.30’da Kağıthane’den 48T’ye binmek hiç kolay olmadı. Genel Müdür Emecen ön kapıdan bindi ama ben kala kalmıştım. Onlarca kişiyle itiş kakış orta kapıdan kendimi otobüse atabildim.

Habertürk