Igor Tudor: Bu ligde şampiyon olan takımın hocası iyidir

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u 3-2 yenen Galatasaray'ın teknik direktörü Igor Tudor, "Eğer ben kazanamıyorsam iyi değilimdir. Bu ligde şampiyon olan takımın hocası iyidir." dedi.
Igor Tudor: Bu ligde şampiyon olan takımın hocası iyidir

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Hırvat teknik adam, Beşiktaş'ın şampiyonluğunu ilan etmesiyle ilgili, "Kendilerini tebrik ediyorum ama bu beni kişisel olarak sinirlendiriyor diğer taraftan da motive ediyor. Bu motivasyonu seneye takımıma yansıtmak istiyorum." diye konuştu.

Tudor, Galatasaray'ın seneye şampiyon olup olamayacağına inanıp inanmadığına yönelik bir soru üzerine, "Bu yıl şampiyon oldularsa daha iyi oyuncuları daha iyi koçları var demektir. Seneye biz şampiyon olmak istiyorsak daha iyi futbol, oyuncular ve daha iyi hocaya odaklanmak gerekiyor. Onlar olursa şampiyonluk gelir. Eğer ben kazanamıyorsam iyi değilimdir. Bu ligde şampiyon olan takımın hocası iyidir." değerlendirmesinde bulundu.

"Bruma'yla aramızda tabiri caizse aşk var"

Igor Tudor, sözleşmesi gelecek sene bitecek Portekizli oyuncu Bruma ile ilgili soru üzerine, "Burma ile aramızda çok güzel bir ilişki var. Tabiri caizse aşk var aramızda. En son biliyorsunuz oyundan almıştım şimdi gülerek diğer tarafa gönderdim.'' dedi.

Aytemiz Alanyaspor cephesi

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic ise Galatasaray'ın haklı bir galibiyet aldığını söyledi.

İlk yarıda Galatasaray'ın kendilerinden iyi oynadığını ifade eden Susic, ''İlk yarıda inanılmaz hatalar yaptık. Galatasaray gibi bir takıma karşı bu hataları yaparsanız mağlup olursunuz. İlk yarı özellikle 3-1'lik skora bile razıydım. Daha kötü bir skor çıkabilirdi.'' diye konuştu.