İhtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalyeler ulaştırıldı

KOMEK filografi öğrencilerinin Konya İHH aracılığıyla hediye ettikleri tekerlekli sandalyeler ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.
İhtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalyeler ulaştırıldı

KOMEK filografi öğrencileri kurs eğitimlerine devam ederken yaptıkları bir çalışma ile engelli kardeşleri için tekerlekli sandalye hediye satın aldılar.

Öğrencilerin bağışladığı tekerlekli sandalyeler, iyilik ve yardımlaşmada köprü olan Konya İHH aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. KOMEK Filografi eğitim görevlisi Mülkiye Aslan KOMEK ailesine, öğrencilerine ve görevlilere teşekkür etti.

Konya İHH Başkanı Hasan Hüseyin Uysal öğrencilerin zarif düşünceleri için sevinç duyduğunu belirterek “Konya’da esnaf, aileler, imamlar, öğrenciler hep birden hayır için yarışıyorlar. Az çok demeden yapılan bu yardımlar kardeşliğimizi pekiştiriyor.” dedi.

Yetimler Yararına Filografi Sergisi Yapılacak

KOMEK filografi öğrencileri Konya İHH iş birliğiyle, Yetim Dayanışma Günleri kapsamında Kule Site alışveriş merkezinde filografi sergisi düzenleyecek. 29-30 Nisan tarihlerinde yetimler yararına düzenlenecek sergi ücretsiz ziyaret edilebilir.