Ali Küçükceran

Ali Küçükceran

İLAÇ GİBİ ÜÇ PUAN

İLAÇ GİBİ ÜÇ PUAN

Spor Toto Süper Lig 12. hafta Torku Konyaspor- Mersin İY karşılaşmasında yeşil beyazlı ekip çok önemli bir üç puan aldı. Ligin üst sıralarını zorlayan ve bu sezon ortaya koyduğu mücadele ile alkışları toplayan Mersin İdman Yurdu’na karşı alınan bu galibiyet Torku Konyaspor’u üst sıralara doğru taşırken alt sıralardan da kurtulmasının yolunu açtı.

 

Maça geçecek olursak yeşil beyazlıların maça çok iyi başladığını söylememiz zor. Ev sahibi olmasına rağmen sahada üretken bir takım göremedik. Konuk takım ise daha organize olan ve golü arayan taraftı. Yeşil beyazlılar üst üste ataklar sergileyip gol bulma amacından uzak bekleyen, sabreden bir oyun sergiledi. Topa sahip olmada da bazı bölümlerde üstünlük rakip takımdaydı.

 

İkinci yarı başladıktan sonra da yeşil beyazlılarda hücuma dönük bir futbol izlemedik. Aykut Kocaman yönetimindeki ekipte bu futbola alışmamız gerektiğini düşünüyorum. Gene de biraz daha üretken bir Torku Konyaspor izleyebilirdik. Djalma’nın oyuna girmesi ile yeşil beyazlılarda az da olsa bir hareketlenme gördüm. Rangelov’un takım için yavaş kaldığını ve onun yerine Torje veya Djalma’nın oynaması gerektiğini düşünüyorum.

 

Dakikalar ilerledikten sonra duran toptan gelen gol yeşil beyazlılara galibiyet için bir ışık oldu. Bu dakikadan sonra her şey yolunda gitti. Kalecinin hatasını affetmeyip ikinci golü getiren Hasan Kabze böylesine önemli ve zor bir maçın lehimize bitmesini sağladı. Alınan bu üç puan Torku Konyaspor’a adeta ilaç gibi geldi. Bundan sonraki haftalar için daha güzel bir futbol ve güzel galibiyetler diliyorum.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ali Küçükceran Arşivi
SON YAZILAR