Ilgın'ın yeni başkanından ilk açıklama

Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, "Şu an devam eden projelerin ve yapımına başlanan hizmetleri aksatmadan Konya Büyükşehir Belediyemizle koordineli bir şekilde devam ettireceğiz." dedi.
Ilgın'ın yeni başkanından ilk açıklama

FETÖ darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında görevden alınan ve tutuklanan eski Ilgın Belediye Başkanı Halil İbrahim Oral'ın yerine atanan AK Parti Ilgın Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Karahan, gazetecilere yaptığı açıklamada, üzerinde taşıdığı yükün farkında olduğunu söyledi.

Belediye meclisi ve ilçe yönetimi ile omuz omuza çalışmaları yürüteceğini anlatan Karahan, şunları kaydetti:

"Belediye meclis üyesi olmam hasebi ile Ilgın’ın sorunlarını biliyorum. Ilgın’da yaşıyoruz. Şu an devam eden projelerin ve yapımına başlanan hizmetleri aksatmadan Konya Büyükşehir Belediyemizle koordineli bir şekilde devam ettireceğiz. Yol çalışmalarını ise kış mevsimine girmeden tamamlamaya çalışacağız. Bize güvenerek bu görevi tevdi eden yetkililere teşekkür ediyorum."

AK Parti Ilgın İlçe Başkanı Ali Erten ise,  belediyede her hangi bir boşluk oluşmaması için teşkilat olarak geçiş sürecini yoğun ve sıkı bir şekilde takip ettiklerini ifade etti.