İlim Yayma Cemiyeti üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyacını karşılıyor

İlim Yayma Cemiyeti’nin Karaman Şubesi,  2015 – 2016 öğretim yılında kız ve erkek öğrenci konukevleriyle barınma hizmeti vermeye başladı.
İlim Yayma Cemiyeti üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyacını karşılıyor

1951 yılından bugüne tüm ülke genelinde lise ve üniversite öğrencilerine yurt hizmeti vermekte olan İlim Yayma Cemiyeti’nin Karaman Şubesi,  2015 – 2016 öğretim yılında kız ve erkek öğrenci konukevleriyle barınma hizmeti vermeye başladı. Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesini kazanarak ilimize gelecek olan öğrencilerin şube ile irtibata geçmeleri gerekiyor.

Cemiyetten yapılan açıklama şöyle:

"İlim Yayma Cemiyeti; geniş vizyonu ve misyonu ile gençliğin donanımlı yetişmesine katkı sağlamayı, milli ve manevi değerlere sahip çıkmayı ve nesillere hizmet edebilmeyi gaye edinmiş bir sivil toplum örgütüdür. İlim Yayma Cemiyeti nadide bir kuruluş olarak, toplumun tüm kesimini kucaklamakta ve kamu yararına yaptığı hizmetlerini devam ettirmektedir.

İlim Yayma Cemiyeti Karaman şubesi aynı zamanda üniversiteyi yeni kazanmış ya da okumakta olan Karamanlı öğrencilerin diğer illerdeki yurt ve barınma ihtiyaçlarını da karşılamayı hedefliyor. Tüm Türkiye genelindeki yurtları ve konukevleri bulunan İlim yayma cemiyetinin yurtlarını internet sayfasından takip edip Karaman şube ile irtibata geçilerek iletişim sağlanabilmektedir.

Barınma başvuruları İlim yayma Cemiyeti Karaman Şubesiyle iletişime geçerek yapılabilir. Şubeye Mansurdede mah. 78. Sokak No:7/B (Dik basan Camii Karşısı) , 0545 771 08 51 ve 0 338 213 53 53 numaralı telefon ya da [email protected] adresinden ulaşılabilir."