İlk 500’de Kombassan’dan 5 şirket

Kombassan Holding şirketleri büyümelerini tüm hızıyla sürdürüyor. Anadolu’nun en büyük 500 şirketi arasında Kombassan Holding’in 5 şirketi kendine yer buldu.
İlk 500’de Kombassan’dan 5 şirket

Kombassan Holding şirketleri büyümelerini tüm hızıyla sürdürüyor. Bu büyük adımlar son olarak da Ekonomist dergisi tarafından tescillendi. Ekonomist Dergisinin Türkiye Ekonomi Bankası’nın katkılarıyla yaptığı Anadolu’nun en büyük 500 şirketi araştırma sonuçlarına göre Kombassan Holding’in 5 şirketi ilk 500 içinde kendine yer buldu.

Dergiye bir önceki yıla ilişkin net satış rakamları baz alınarak yapılan sıralamada 3 büyük il dışında faaliyet gösteren ve yabancı sermeye oranı yüzde 50’nin altında olan şirketler arasından seçilerek sıralama oluşturuluyor.  Buna göre Kombassan Holding şirketlerinden Kombassan Kâğıt ve Matbaa 289, Muratlı Karton Kağıt Sanayi 354, Komgıda 357, Divapan Entegre Ağaç Sanayi 404, Kompen PVC yapı ve İnşaat 409. Sırada yer aldı.

kombassan-yonetim-kurulu-baskani_hasim-sahin.jpg

Açıklanan bu liste sonrasında bir açıklama yapan Kombassan Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Şahin; “Grubumuz, ekonomik gelişmesini her geçen yıl artırarak devam ettiriyor ve yöneticisinden, işçisine tüm çalışanlarımızın sarf ettiği olağanüstü gayretin semeresini bu şekilde de alıyor olmamız bizi fazlasıyla mutlu ediyor. Bu yıl içinde İSO tarafından belirlenen Ülkemizdeki en büyük 1000 sanayi kuruluşu arasında 5 şirketimizle yer almıştık. Bu başarıyı Anadolu Aslanları kategorisinde de yinelemiş olmamız da memnuniyet verici bir gelişme olmuştur.  Bu büyük başarıda imzası bulunan her bir arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Artan ciromuz, ürettiğimiz katma değerle sadece biz değil ülke kazanıyor. Kazanmaya da kazandırmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

divapan-fab.-urunler_genel-001.jpg

Ekonomist dergisi tarafından belirlenen Anadolu’nun en büyük 500 firması arasına giren Kombassan Holding Şirketleri ise şöyle;

  • Kombassan Kağıt-Matbaa - Konya
  • Muratlı Karton Kağıt Sanayi - Tekirdağ
  • Komgıda Kombassan Gıda - Karaman
  • Divapan Entegre Ağaç Sanayi - Düzce
  • Kompen Pvc Yapı Ve İnşaat - Konya