İlkadım’da bayram sevinci

İlkadım Belediyesi resmi bayramlaşma merasimini İlkadım hizmet binasında gerçekleştirdi.
İlkadım’da bayram sevinci

İlkadım Belediyesi resmi bayramlaşma merasimini İlkadım hizmet binasında gerçekleştirdi.

Bayramlaşma merasimine İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Eren, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol ve ilçe yönetimi, mahalle muhtarları, meslek odası başkanları, belediye meclis üyeleri, belediye daire müdürleri, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma programında siyasiler, bürokratlar, muhtarlar, sivil toplum örgüt temsilcileri, meslek odası başkanları ve vatandaşlarla tek tek bayramlaşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, kendisi ile bayramlaşmak için gelen çocuklara da bayram harçlığı verdi.

Bayramların kardeşliğimizi pekiştiren, yüreklerimizi birleştiren, bizlere neşe ve sevinç veren özel günler olduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Bayramlar, kardeşlik, birlik, beraberlik ve dostluk duygularının yaşandığı günlerdir. Böyle günleri fırsat bilerek insanlar birbirlerine daha fazla yüreğini açmalı, küskünlükler bitirilmeli, çocuklar sevindirilmeli, büyükler hatırlanmalıdır" dedi.

"Birlikte daha güçlüyüz"

Ülke içindeki bazı hainler tarafından gerçekleştirilmeye çalışılan alçak kalkışmaya karşı gösterilen milli ruh ve heyecan, oluşturulan güzel birlikteliğin, Kurban Bayramı vesilesiyle daha da kuvvetlenmesini temenni eden Başkan Tok, "Unutmamalıyız ki bir ve beraber olduğumuz sürece güçlüyüz ve kuvvetliyiz. Acılarımızdan memnun olanlara, kayıplarımızdan sevinç duyanlara, bölünmemizi umutla bekleyenlere aradıkları ortamı, özledikleri karanlık günleri göstermemek için milli, ahlaki, vicdani ve kalbi değerlerimizle, müşterek hissiyatımızla karşı durmalıyız. Vatan ve milletin varlığına düzenlenen saldırıların, Türkiye'nin geleceğine gösterilen tahammülsüzlüklerin etkisiz kalabilmesi için bayram günlerinde gösterilen birlik ruhunu, beraberlik bilincini, hayatımızın her alanına taşımalıyız. Türk milleti olarak ay yıldızlı bayrağımızın altında özgürce yaşıyor, güçlü bir ülke ve devlet olarak yolumuza devam edebiliyorsak bunu şehitlerimize borçluyuz. Bu mübarek Kurban Bayramı'nda canlarını vatan, millet ve devlet uğruna feda eden, sahip olduğumuz tüm değerleri bizlere armağan eden şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükran duygularımla anıyorum. Birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin bozulmaması dileğiyle tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramı'nı kutlar, bayram coşkusunun ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini dilerim" diye konuştu.

İlkadım’da bayram sevinci

İlkadım’da bayram sevinci

İlkadım’da bayram sevinci

İlkadım’da bayram sevinci

Kaynak: