İlkay Gündoğan, ‘devam’ dedi

Mesut Özil'in Almanya Milli Takımı'nı ırkçı saldırılar sonrasında bıraktığını açıklamasının ardından gözlerin döndüğü İlkay Gündoğan, ‘’devam’’ kararı aldı
İlkay Gündoğan, ‘devam’ dedi

Manchester City forması giyen 27 yaşındaki oyuncu, sosyal medya hesabından bir takipçisine cevap verdi. Gündoğan, "Hedefim en azından bir Şampiyonlar Ligi ile birlikte Almanya Milli Takımı ile 1 kupa daha kazanmak" dedi.

FEDERASYON BAŞKANINDAN İTİRAF GELMİŞTİ

Almanya Futbol Federasyonu Başkanı Reinhard Grindel, Almanya Milli Takımı'nı bıraktığı açıklayan Mesut Özil ile ilgili bazı konularda hatalı olduğunu itiraf etmişti. Reinhard Grindel, federasyonun resmi internet sayfasından yaptığı açıklamada, milli takımın Dünya Kupası'ndaki sportif performansının birçok şeyin sorgulanmasına yol açtığını belirterek, ‘’Elbette bu süre boyunca daha iyi ne yapabilirim diye kendime de soruyorum. Kişisel eleştirimin beni vurduğunu açıkça itiraf ediyorum. Daha da ötesi, meslektaşlarımın, tabandaki birçok gönüllünün ve DFB'deki personelin ırkçılıkla ilişkilendirilmesine üzülüyorum’’  ifadelerini kullanmıştı.