İmamoğlu’nun FETÖ’cülerle hiç alakası yokmuş(!)

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili sosyal medyada paylaşılan görüntüler “İmamoğlu’nun FETÖ ile ilişkisi olduğu”yönündeki iddiaları güçlendirdi.
İmamoğlu’nun FETÖ’cülerle hiç alakası yokmuş(!)
CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu ile ilgili sosyal medyada paylaşılan görüntüler “İmamoğlu’nun FETÖ ile ilişkisi olduğu”yönündeki iddiaları güçlendirdi.
 
Katıldığı bir televizyon programında “Valla ben hayatımda FETÖ’yü övmedim.Görmem,görmedim,tanımam,bilmem,hiç hayatımda bir kelime bulamazlar” ifadelerini kullanan Ekrem İmamoğlu’nun geçmişte FETÖ’nün kurumlarını ziyaret ettiği ve şu an tutuklu bulunan FETÖ’nün Belediyeler imamıyla aynı karede olduğu fotoğrafı ortaya çıktı.
Fetöcüleri “tanımam,bilmem” diyen Ekrem İmamoğlu örgütün televizyonu olan Samanyolu TV’yi,Fatih Üniversitesi mütevelli heyetini,Beylikdüzü Anafen Dersanesi yöneticilerini ziyaret ettiği görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı.
 “Hiç hayatımda FETÖ’ye ait bir kelime bulamazlar” ifadelerini kullanan Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul seçimlerinin iptalinden sonra kullandığı “her şey çok güzel olacak” sözünü de ilk kez firari FETÖ militanı Emre Uslu tarafından kullanıldığı ortaya çıktı.
FETÖ’nün kapatılan bir diğer yayın organı olan Bugün TV’nin yöneticisi Özkan Özkarabekir’in, Ekrem İmamoğlu’nun eski başkanı olduğu Beylikdüzü Belediyesi'nin reklam ve tanıtım işlerini yürüttüğü ortaya çıktı.
FATMA DOĞANAY/YENİ HABER GAZETESİ
 
İşte İmamoğlu’nun FETÖ’cülerle aynı karede olduğu o görüntüler:
yeni-haber-video-028.jpg