İnanılır gibi değil! En çok kazanan isim Carrasso

Geldiği günden beri bir kupa maçında oynayan Carrasso, yıllık ücretinin, oynadığı maç sayısına oranına bakıldığında yeni transferler arasında en çok kazanan isim olarak görünüyor.
İnanılır gibi değil! En çok kazanan isim Carrasso

Sezon başında transferde bir hayli bonkör davranan ve sattığı oyunculardan gelen parayı da tüketen Galatasaray yönetimi, şimdi takviyede zorlanıyor...

Tarihin en büyük revizyonlarından birine gidilse de ödenen bazı bonservis bedelleri dudak uçuklatmış, Cedric Carrasso gibi anlam verilemeyen transferler de yapılmıştı.

Neredeyse 40'ına merdiven dayayan kaleciyle sezonluk 600 bin avroya (Yaklaşık 2 milyon 700 bin tl) el sıkışılmıştı. Muslera'ya alternatif olarak düşünülen Fransız kaleci, Eray İşcan'ı bile kesemiyor. Yalnızca 1 Türkiye Kupası maçında forma giydi. Yani bir anlamda Carrasso'nun şu ana kadarki görüntüde maç başı 600 bin avroya tekabül ediyor. Carrasso yıllık ücretin, oynadığı maç sayısına oranına bakıldığında yeni transferler arasında ilk sırada yer alıyor.

Bedavaya spor 

Fransız kalecinin en yakın takipçisi ise yıllık 3 milyon 850 bin avroluk sözleşmesi bulunan ve 12 maçta forma giyen Feghouli... Fatih Terim'in göndermek istediği 36 yaşındaki file bekçisi, Ziraat Türkiye Kupası'nda 5-1 kazanılan Sivas Bld. maçı dışında forma giymedi. Diğer 2 kupa (Sivas Bld. ve Buca) maçında kaleyi koruyan Eray İşcan'ı bile kesemeyen Carrasso, sadece Florya'da idmana çıkarak bir anlamda hem sağlık için spor yapıyor, hem de cebini dolduruyor. (Türkiye)

gs.jpeg