İncilikaya’da uzay çatılı pazar yeri inşaatı başladı

Şehitkamil Belediyesi, İncilikaya Mahallesi'ne vatandaşların ihtiyacını karşılayacak Uzay Çatılı Pazar yeri inşa ediyor.
İncilikaya’da uzay çatılı pazar yeri inşaatı başladı

Şehitkamil Belediyesi, İncilikaya Mahallesi'ne vatandaşların ihtiyacını karşılayacak Uzay Çatılı Pazar yeri inşa ediyor. 2 bin 60 metrekare üzerine kurulacak Uzay Çatılı Pazar yerinin inşaat çalışmaları hızlı bir şekilde başladı.

İlçe genelinde daha önce bir çok mahalleye Uzay Çatılı Pazar yeri kuran Şehitkamil Belediyesi, son olarak İncilikaya Mahallesinde de vatandaşların ihtiyacını karşılayacak yeni bir Uzay Çatılı Pazar yeri inşa ediyor. 2 bin 60 metrekare alan üzerinde kurulacak olan Pazar yeri çalışmalarına başlayan Şehitkamil Belediyesi, içerisinde WC ve Zabıta kontrol odası bulunacak. İncilikaya Mahalle Muhtarı Mustafa Akgün, "Mahallemizde Pazar yeri olmaması nedeniyle mahalle aralarında Pazar kuruluyor ve halkımız bundan çok rahatsız oluyordu. Bunun dışında pazar artıklarının bıraktığı çöplerle birlikte çevre kirliliği yaşanıyordu. Bu konuyla ilgili Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ile irtibata geçerek, bir uzay çatılı pazar yeri talebinde bulunduk. Sağolsun Başkanımızda bizi kırmayarak, hızlı bir şekilde çalışmalara başladılar. Şuan sizlerin de gördüğü gibi arkamızda bulunan boş arazi üzerinde uzay çatılı pazar yeri yapılmaya başlandı. Pazar yerinin temeli hızlı bir şekilde atılıyor. İnşallah en kısa sürede inşaatı tamamlanır ve haklımızın hizmetine sunulur. Böyle bir hizmetin mahallemize getirilmesinden dolayı hem mahalle sakinlerimiz hem de bizler çok memnun kaldık. Ne zaman mahallemizde yapılması gereken bir hizmet olduğu takdirde ve bunu Başkanımıza dile getirdiğimizde, hiçbir zaman bizi geri çevirmeyerek, en kısa sürede yerine getirmeye gayret gösteriyor. Hizmetlerimiz hiçbir şekilde aksamıyor. Gerçek bir belediyecilik anlayışı da işte budur. Ben bu konuda başta şahsım adına ve mahalle sakinlerim adına Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na ve ekibine yürekten teşekkür ediyorum. Bu tür hizmetlerinde devamını diliyorum" dedi.

'Bundan sonra daha temiz bir ortamda alışverişlerimizi yapacağız'

Mahallelerine Uzay Çatılı Pazar yerinin yapılmasından dolayı mutlu olduklarını dile getiren vatandaşlar ise, "Eskiden Pazar hep mahalle aralarında kuruluyordu ve çöplükten geçilmez oluyordu. Bu Pazar yerini yapanda da yaptırandan da Allah razı olsun. Bundan sonra daha temiz bir ortamda alışverişlerimizi yapacağız. Mahalle sakinleri olarak bu Pazar yerinin yapılmasından dolayı çok memnunuz. İnşallah en kısa sürede hizmete gireceğine de inanıyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" diye konuştular.

İncilikaya’da uzay çatılı pazar yeri inşaatı başladı

Kaynak: