İnşaat Mühendisler Odası'nın yeni başkanı Süleyman Kamil Akın

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi, Bera Otel’de 15. Olağan Kurulunu gerçekleştirdi. 2 listenin yarıştığı seçimde Meslekte Birlik Grubu adayı Süleyman Kamil Akın ipi göğüsledi.
İnşaat Mühendisler Odası'nın yeni başkanı Süleyman Kamil Akın

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi, Bera Otel’de 15. Olağan Kurulunu gerçekleştirdi. Genel kurula mevcut başkan İbrahim Hakkı Erken, başkan adayları Faruk Demet ve Süleyman Kamil Akın ile TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Celil Çalış’ın yanı sıra çok sayıda delege ve üye katıldı. Kurulda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Hakkı Erken, genel kurulun İnşaat Mühendisleri Odası’na hayırlı olmasını dileyerek, “30 yıldır meslektaşlarımızın sesi olan İMO Konya Şubesi’ne hizmet eden tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz dönem seminerler ve çalışmalarda yoğunlaştık. Bu görev anlayışı ile bayrağı diğer arkadaşlarıma devretmenin gururunu yaşıyorum. Genel kurulumuzun ve temsilcilerimizin birlik ve beraberlik içerisinde çalışmasını temenni ediyorum” dedi.

MESLEKTE BİRLİK GRUBU KAZANDI

Genel kurula konuk konuşmacı olarak katılan Hasan Kalyoncu Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Yaşar Kaltakçı ise, “Genel kurulumuzun vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu seçimde diğer seçimlerden farklı olarak iki aday ve haliyle iki liste olacak. Bu durumunda odamızda yeni bir hareketlenmeye neden olacaktır. Kurulumuza ve adaylara başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

3 bin 75 üyesi bulunan İnşat Mühendisleri Odası’nda delegenin teveccühleri doğrultusunda yeni başkan Meslekte Birlik Grubu adayı Süleyman Kamil Akın oldu.  

İnşaat Mühendisleri Odası yeni yönetimi

-Süleyman Kamil Akın (Başkan)

-İlker Atalay

-Mustafa Alptekin

-M. Sami Kollu

-Murat Asil

-Mustafa Kalaycı

-R. Eke Doğan