Instagram'a albüm özelliği geldi

Dünyanın en popüler fotoğraf ve video paylaşım platformlarından Instagram'a taraflı tarafsız herkesin beğeneceği yepyeni bir özellik geldi. Son güncellemeyle getirilen 'albüm' özelliği sayesinde tek gönderide 10 fotoğraf ve video paylaşımı yapılabiliyor.
Instagram'a albüm özelliği geldi

Facebook'un bünyesinde bulunan fotoğraf ve video paylaşım platformu Instagram'a albüm özelliği geldi. Uzun zamandır beklenen bu özellik sayesinde, tek gönderide 10 adet fotoğraf ve video paylaşabiliyorsunuz.

Bu özellik, sıralı paylaşım yapmak isteyenlerin, bir olay veya etkinliğin albümünü takipçilerine aktarmak isteyenlerin bir hayli işine yarayacak gibi görünüyor. Örneğin bir futbol maçında çektiğiniz fotoğrafları ve kaydettiğiniz videoları tek gönderide takipçilerinizle paylaşabilirsiniz.

Yeni özelliğin en güzel yanı ise her fotoğraf üzerinde ayrı ayrı oynama yapılabiliyor olması. Örneğin bir fotoğrafta siyah/beyaz filtre, diğerinde farklı filtre uygulayabiliyorsunuz. Yukarıdaki ekran görüntüsünde gördüğümüz üzere fotoğrafların parlaklık, kontrast, açı vb. gibi ayarları da tek tek düzenlenebiliyor.

Instagram'ın bu yeni özelliği taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanacak gibi görünüyor.