İnternette Güven Sağlayan Paykasa

İnternette Güven Sağlayan Paykasa

Online alışverişlerde herkesin ilk istediği şey ödeme noktasında güveli bir alışveriş yapabilmektir. İnternet alışverişlerinde kredi kartı veya banka kartı gibi ödeme yöntemleri kullanılmasında firmaların şifre ve özel kimlik bilgileri gibi talepleri pek çok müşteride güvenlik riski nedeni ile çekinme oluşturuyor. Bu neden ile müşteriler ödeme yöntemlerinde daha güvenli ve sorunsuz yollar arıyorlar. İnternet alışverişleri yapılırken güven sorununu ortadan kaldıran bir sistem geliştirmek adına sektörde hizmet verenler Paykasa ön ödemeli kart sistemi uygulamalarını geliştirdiler. Bu uygulama sayesinde alışverişlerde paykasa kartları kullanılması ile güven sağlanıyor.

Pratik Ve Sorunsuz Ödeme İçin Paykasa

İnternet alışverişlerinde kredi kartı veya banka kartı yöntemleri yerine rahatlık sağlayan ve sorun yaşama ihtimali bulunmayan bir yöntem olarak Paykasa ön ödemeli kart sistemi ile şifre ve herhangi başka bir bilgi paylaşılması gerekmiyor. İnternet üzerinde 7/24 bağlanabileceğiniz çağrı merkezinden 10 ile 500 Euro arasında değişen bakiyelere sahip kartlarınızı talep edebiliyorsunuz. Talep ettiğiniz kart için TL karşılığını, size belirtilen hesap numarasına havale veya EFT yolu ile ulaştırıyorsunuz. Yaptığınız ödeme sonrasında size internet alışverişlerinizde pratik ve sorunsuz bir şekilde kullanabileceğiniz 16 haneli pin kodu gönderiliyor. Bu kod ile ödeme işlemlerinizi gerçekleştiriyorsunuz.

Paykasa benzeri bir diğer ödeme yöntemi astropay karttır. Karttr sitesi üzerinden en uygun şekilde paykasa ve astropay satın alabilirsiniz. Dilerseniz “ Astropay Fiyatları “ sayfamızdan en güncel fiyat tablosuna ulaşabilirsiniz.

Gerektiği Kadar Paykasa İle Tam Alışveriş

İnternet üzerinden güvenli bir şekilde Paykasa ön ödemeli kart sistemi sayesinde temi ettiğiniz kartlarınızı sadece bir alışverişte kullanabiliyorsunuz. Bu neden ile yapacağınız alışverişlerde ihtiyacınızı karşılayacak miktarlarda paykasa kart temin etmelisiniz. Tek kullanımlık kod ile ödeme yapılması sonrasında kartınızda kalan bakiyeyi iade alamaz ve alışveriş sonrasında para üstü alamazsınız. İhtiyacınızı karşıladıktan sonra paykasa kartınızda fazla bulunan bakiyenizi alışverişinize ek ürünler katarak da değerlendirebilirsiniz.

Türkiye’nin resmi ön ödemeli kart satış platformu “ https://www.karttr.com  “ üzerinden en güncel ve uygun fiyatlarla satın alma ve bozdurma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.