İş adamı Korkmaz'dan çalışanlarına miting izni

İSMAİL POÇAN / YENİ HABER
İş adamı Korkmaz'dan çalışanlarına miting izni

7 Haziran seçimlerinde son haftaya girilirken 6 Haziran Cumartesi günü Konya, hemşerisi Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu coşkulu bir şekilde ağırlayamaya, Türkiye’ye ve dünyaya bir mesaj vermeye hazırlanıyor.

7 Haziran seçimlerine sayılı günler kala Konya’dan Başbakan Ahmet Davutoğlu’na gelen destek devam ediyor. Yazılı, görsel basında, sosyal medyada Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu, Konyalı olduğu için desteklenmesi gerektiği yönünde çağrılar göze çarpıyor. MÜSİAD Konya 5. Dönem Şube Başkanı ve İş adamı Aslan Korkmaz’da bu anlamda twitter hesabından Başbakan Ahmet Davutoğlu2na destek mesajı yayınladı. Aslan Korkmaz mesajında Ak Parti’nin 6 Haziran’daki Konya mitingine Başbakan Ahmet Davutoğlu’na destek için iş yerlerini tatil edip tüm personeliyle Büyük Konya Mitinginde olacaklarını söyledi.

DAVUTOĞLU, KONYA İÇİN BÜYÜK AVANTAJ

Konya’nın Türkiye’nin önemli şehirlerinde olduğunu ifade eden Aslan Korkmaz, “Konya tarihinde ilk defa bir Başbakan çıkardı. Bu Konya için büyük avantaj. Bizim bu avantajı en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekiyor. Bu mesele parti meselesi değil, bu mesele Konya’nın meselesidir. Bu şehri bizden daha çok sahiplenen bu ülkenin Başbakan’ı var. Bizde gerekeni yapıp şehrimizin hak ettiği yatırımlar alabilmesi için üzerimize düşeni yapmamız gerekiyor. Bunun için tüm işyerlerimi 6 Haziran günü yapılacak olan Büyük Konya Mitinginde tatil edip, bütün çalışanlarımla Konyalı Başbakanımızı destekleyeceğiz. Bu hassasiyeti herkesten bekliyoruz. Bu Türkiye’nin meselesidir” şeklinde konuştu.

is-adami-korkmaz’dan-calisanlarina-miting-izni.png