İş adamı Mustafa Seyidoğlu FETÖ'den tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 30 şüpheliden iş adamı Mustafa Seyidoğlu'nun da aralarında bulunduğu 7'si tutuklandı
İş adamı Mustafa Seyidoğlu FETÖ'den tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 30 şüpheliden iş adamı Mustafa Seyidoğlu'nun da aralarında bulunduğu 7'si tutuklandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcılarından Gökalp Kökçü tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan aralarında iş adamı Mustafa Seyidoğlu ile adliye personeli ve örgütte ''abi''lik yaptığı belirlenenlerin bulunduğu 30 kişinin hakimlik işlemleri tamamlandı.

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, Mustafa Seyidoğlu'nun da aralarında bulunduğu 7 şüphelinin tutuklanmasına karar verdi. Hakimlik, 23 şüphelinin adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakılmasına hükmetti. Adli kontrol hükümleri kapsamında, şüphelilerin yurt dışına çıkış yasağı getirildi.

Soruşturma kapsamında, gözaltına alınan adliye personellerinin ifadeleri doğrultusunda, FETÖ'de "abi''lik yapan ve örgüte ait evlere yardım eden iş adamları hakkında işlem yapıldığı kaydedildi.