İşadamı Alişan Özdemir'in yeni görevi

Osmanlı Ocakları 1453 Türkiye Gençlik Kolları Genel Başkanlığına İş adamı Alişan Özdemir görevlendirildi.
İşadamı Alişan Özdemir'in yeni görevi

Yoğun katılım olan bir tören ile Özdemir’e Osmanlı Ocakları 1453 Genel Başkanı Emin Canpolat tarafından mazbatası verildi. 

Alişan Özdemir’in mazbata töreninde yaptığı konuşma şöyle:

Sayın Genel Başkanım, Genel Başkan yardımcılarım, İl başkanlarım Değerli Hazirun, Hanımefendiler,

Beyefendiler törenimize iştirak eden çok değerleri kardeşlerim.

Mazbata törenine hoş geldiniz diyor hepinizi saygı sevgi ve muhabbetlerim ile selamlıyorum.

Gençlik ! Asımın Nesli olan Gençlik. 15’inde elinde tüfeği süngüsü ile Çanakkale’ye giden kınalı muratların olduğu gençlik, anlı secdeli dilinde zikir, vatanının bayrağını toprağını yeri geldiğinde henüz bulüğ çağına ermeden orta okul sıralarından kalkıp savaş siperine oturan gençlik.

Hz.Ömer ( radıyallahu anh ) ahir zaman evliyaları 5 vakit namazını kılan gençlerdir Sözü ile Rabbini Dinini özünü örfünü kültürünü kendini haddini Rabbini bilen gençlik.

Osmanlı Ocakları 1453 genel merkezimizin hazırlamış olduğu dindar nesil projelerine gençlik kolları olarak bizlerde taşın altına elimizi koyacak ümmetin lideri Sayın cumhurbaşkanımıza asker davamızın lideri sayın genel başkanımıza da er olacağız. Şundan emin olunuz ki biz yaşadığımız sürece kimse bir daha kaldırım taşlarını söküp o taşları polisimize askerimize atamayacak Elinde Molotof, tencere tava ile bu ülkenin huzurunu bozamayacak. Sayın cumhurbaşkanımıza değil ki hakaret kimse yan gözle bakamayacaktır. Biz bu ülkenin sigortasıyız. Biz hak davasının hazır kıta askerleriyiz. Aldığım sorumluluğun bilincinde ve hassasiyetinde olduğumu biliyor ve Hepinizi saygı sevgi ve muhabbetlerimle tekrar selamlıyorum.