İşgalci İsrail'e Gazze'de şok! Netanyahu'dan açıklama...

İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılar 27. gününde devam ediyor. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Gazze'ye yönelik başlatılan kara harekatına ilişkin, "Gazze'nin kenar mahallelerine yaklaşıyoruz ve acı kayıplarımız var" açıklamasını yaptı.
İşgalci İsrail'e Gazze'de şok! Netanyahu'dan açıklama...

İşgalci İsrail ordusu, Gazze'ye yönelik katliam saldırılarını kısmi olarak karaya taşıdı. Gelişmelerin ardından sahada ciddi çatışmaların yaşandığı ve İsrail askerlerinin ağır darbe aldığı iddia edildi. İsrail basınında, konuya ilişkin

"Birliklerimiz Gazze'de çok kötü bir durumda kaldı. Ayrıntı veremiyoruz, sadece dua edin" haberleri çıktı. İsrail ordu sözcüsü Daniel Hagari, X hesabından yaptığı paylaşımda, İsrail basınına 'susun' mesajı verip, "Söylentileri yaymayın, gerekli açıklamayı biz yaparız." ifadelerini kullandı.

netanyahu-gazze-sehrinin-kenar-mahallelerine-yaklasiyoruz-ve-aci-kayiplarimiz-var.jpg

İsrail 'kayıplarımız var' açıklamasını yaptı

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Gazze'de darbe aldıklarını fakat kendilerini hiçbir şeyin durduramayacağını söyledi.

İsrail Başbakanlık Basın Ofisinden yapılan açıklamaya göre Netanyahu, bir askeri üsse gerçekleştirdiği ziyarette konuştu.

Netanyahu, "Çok etkileyici başarılarımız oldu. Gazze şehrinin kenar mahallelerine yaklaşıyoruz ve acı kayıplarımız var." dedi.

"İlerleme kaydediyoruz" diyen Netanyahu, "hiçbir şeyin kendilerini durduramayacağını" savunarak Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki sivillere güneye göç etmeleri çağrısını yineledi ve "Hamas'ı etkisiz hale getirmek için operasyonlarına ara vermeyeceklerini" kaydetti.

Kaynak:AA

Etiketler :