"Işıklar Sönünce" 22 Temmuz'da vizyona girecek

"Işıklar Sönünce" 22 Temmuz'da vizyona girecek

Yönetmenliğini David F. Sandberg'in yaptığı, senaryosunu Eric Heisserer'in kaleme aldığı "Işıklar Sönünce", 22 Temmuz'da sinema severlerle buluşacak. 

Yapımcılığını Heisserer'in James Wan ve Lawrence Grey ile birlikte üstlendiği filmde, "Rebecca" karakterini Teresa Palmer, "Martin"i Gabriel Bateman, Martin'in babası "Paul"ü Billy Burke, Rebecca'nın erkek arkadaşı "Bret"i Alexander DiPersia, "Sophie"yi ise Maria Bello canlandırdı. 

Sandberg'in ilk yönetmenlik denemesi olan filmin konusu özetle şöyle:

"Rebecca evden ayrıldığında, çocukluk korkularını ardında bıraktığını sanır. Büyürken ışıklar söndüğünde neyin gerçek olduğundan neyin olmadığından asla emin olamazdı. Şimdi erkek kardeşi Martin de bir zamanlar Rebecca'nın akıl sağlığını sınayan ve güvenliğini tehdit eden, aynı açıklanamayan ve korku verici olayları yaşamaktadır. Anneleri Sophie'ye gizemli bir şekilde bağlı, ürkütücü bir varlık yeniden ortaya çıkmıştır. Ama bu kez Rebecca gerçeği aydınlatmaya daha yakındır."

Sandberg'in aynı adlı kısa filmine dayanan filmin yönetici yapımcılığını Walter Hamada, Dave Neustadter ve Richard Brener gerçekleştirdi.