İşkur otobüsü yollarda

Adana'nın 100 büyük firmasının iş ve staj başvurusu alacağı 5. Adana İstihdam ve İnsan Kaynakları Etkinliğinin tanıtım çalışmaları durmaksızın devam ediyor.
İşkur otobüsü yollarda

20-21 Ekim 2016 tarihlerinde Çukurova Üniversitesi Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Sarayında gerçekleştirilecek etkinliğin görselleriyle ve ses sistemiyle donatılan üstü açık otobüs yaklaşık 10 günden beri Adana'nın bulvarlarını ve caddelerini gezerek iş arayan vatandaşları iş başvurusu yapmaya davet ediyor.

Geçen cumartesi günü Adana'da oynanan Adanaspor - Kardemir Karabükspor maçında Adanaspor'lu futbolcular "İş arayan ve Öğrenciler İşverenle Buluşuyor" pankartıyla sahaya çıkarak sahada ve ekranları karşısında maçı takip eden izleyicilere etkinliğin duyurulmasını sağladı.

Ayrıca Adana Müftülüğü aracılığı ile Cuma Vaazında da merkezi vaaz sistemi ile tüm camilerde Adana İstihdam ve İnsan Kaynakları Etkinliğinin duyurusu yapıldı.

Adana Valiliği himayesinde ve İşkur İl Müdürlüğü koordinasyonuyla düzenlenen etkinlikte bu yıl sadece iş ve staj başvurusu yapılmayacak, Orman Bölge Müdürlüğü işbirliğinde binlerce fidanın da dağıtılması sağlanarak yeşil çevre bilinci konusunda duyarlılığın arttırılmasına katkı sağlanması da düşünülüyor.

Kaynak: