İsmet usta ile 'Suzi'nin kıskandıran dostluğu

Eskişehir'de oto sanayi sitesinde çalışan makas ustası İsmet Dağ'ın 3 yıl önce sokakta bulduğu ve "Suzi" adını verdiği köpeği ile dostluğu görenleri şaşırtıyor.
İsmet usta ile 'Suzi'nin kıskandıran dostluğu

Eskişehir'de oto sanayi sitesinde iş yeri olan makas ustasının sokakta bulduğu ve ''Suzi'' adını verdiği köpeği ile dostluğu, herkesin dikkatini çekiyor.

TEKSAN Sanayi Sitesi'nde araçların makas tamirine yönelik iş yeri bulunan 55 yaşındaki İsmet Dağ, 3 yıl önce sokakta yavruyken bulduğu Suzi'ye adeta gözü gibi bakıyor, ev ve iş yerinde yanından ayırmıyor.

Evden işe, işten eve giderken sahibinin kucağında motosiklete binen Suzi'yi görenler de şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

Makas ustası İsmet Dağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Suzi'yi iki aylıkken sanayi çarşısında sokakta bulduğunu ve beslemeye karar verdiğini söyledi.

"Hayvanlara eziyet edenleri görünce insanlıktan tiksiniyorum"

Suzi'yi arkadaş ortamlarına ve balık tutmaya giderken de yanından ayırmadığını belirten Dağ, şöyle devam etti:

"Suzi ile günün her anında beraberiz. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor. Onu çok seviyorum. Hayvan sevgisi olmayanda insan sevgisi hiç olmaz. Hayvanı sevmeyen insanı sevemez. Ömrümün sonuna kadar Suzi'yi bırakmayacağım. Hayvanlara eziyet edenleri görünce insanlıktan tiksiniyorum. Hayvanın dili yok, eziyet edenleri anlamıyorum."

"İki insan arasındaki ilişkiden daha iyi ilişkileri var"

Sanayi esnaflarından Erol Şanlı da çevre esnafının İsmet usta ile Suzi arasındaki dostluğa hayran kaldığını söyledi.

İsmet ustanın hayvan sevgisiyle dolu olduğunu vurgulayan Şanlı, "İki insan arasındaki ilişkiden daha iyi ilişkileri var. Beraber yiyor, beraber geziyorlar. Çok mükemmel bir ikili oldular. Bütün sanayi esnafı, Suzi ile İsmet ustayı görünce gülümsüyor. Hakikaten çok iyi şeyler bunlar. Ben de küçük bir köpek besliyorum ama Suzi'nin yerini kimse tutmuyor." dedi.