İsmet Yumakoğulları 1922 Konyaspor'da

1922 Konyaspor dış transferde kaleci İsmet Yumakoğulları ile Kulüp Başkanı Ramazan Özbek ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı tören ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
İsmet Yumakoğulları 1922 Konyaspor'da

1922 Konyaspor dış transferde kaleci İsmet Yumakoğulları ile Kulüp Başkanı Ramazan Özbek ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı tören ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Konyastore İstasyon şubesinde gerçekleştirilen imza törenine Kulüp başkanımız Ramazan Özbek'in yanı sıra 2. Başkan Mustafa Çalıcı, Başkan Yardımcısı Osman Öztürk, Basın Sözcüsü İlker Kırnaz ve basın mensupları katıldı.

Yeni transfer İsmet Yumakoğulları, “Öncelikle bu güzel ağırlama için hepinize çok teşekkür ediyorum. Hedefleri olan bir oyuncuyum. Benim gibi geleceği düşünen bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. Sürekli kendini geliştirmeye çalışan bir insanım. Aynı şekilde kendi yapımla bağdaşan bir kulübe geldiğimi biliyorum. Çalışmaya devam edeceğiz. Bu sene burası olur önümüzdeki yıllarda Konyaspor camiası olur. Çok güzel bir camiaya geldiğimin farkındayım. Layık olmaya çalışacağım. Allah ne beni mahcup etsin nede bana güvenenleri mahcup etsin. İnşallah hayırlara vesile olan bir imza olur” şeklinde konuştu.