İsmil Mahallesi’nde kanalizasyon geçen sokaklar asfaltlandı

2016 yılı asfalt sezonunun başlamasıyla birlikte özellikle yeni bağlanan mahallelerde asfalt çalışmalarını yürüten Karatay Belediyesi, 7000 nüfuslu İsmil mahallesinin sokaklarını soğuk asfalt ile kaplıyor.
İsmil Mahallesi’nde kanalizasyon geçen sokaklar asfaltlandı

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli,  ilçe genelinde estetiğe önem verdiklerinin altını çizerek özellikle sokakların asfaltlanması konusunda Karataylıların rahat etmesi için ellerinden gelen gayreti sarf ettiklerini söyledi. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaklaşan Ramazan ayı öncesi çalışmalarına aralıksız devam ettiğini vurgulayan Hançerli, merkeze uzak mahallelerde sokakların asfaltlandığını kaydetti. İsmil mahallesinde ekiplerin ilk olarak  kanalizasyon hattının geçtiği sokaklarda soğuk asfalt çalışmasını gerçekleştirdiğini dile getiren Başkan Hançerli, İsmil mahallesinin tüm sokaklarının soğuk asfalt ile kaplanacağını kaydetti. Başkan Mehmet Hançerli; "Asfaltlama yapılan sokaklarda hem trafik akışı düzelecek, hem de daha güzel, göze hoş görünen, tertemiz yollara kavuşmuş olacağız. Yerel yönetimlere düşen görev, hemşerilerimizin bize verdiği emaneti en iyi şekilde değerlendirerek hizmeti doruk noktasına çıkarmaktır” dedi. 

Amaçların Karatay'ın genelinde yapılan hizmetlerin merkeze uzak mahallelerde de olacağını belirten Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, asfalt ve altyapı çalışmalarının aralıksız devam edeceğini sözlerine ekledi.