İsrail: Türkiye bizimle alay ediyor

İsrail Savunma Bakanı Moşe Yalon, ABD'li mevkidaşı Chuck Hagel ile gerçekleştirdiği görüşme sonrası yaptığı açıklamada, 'İran'ın nükleer anlaşması bizi gerçekten endişelendiriyor. Türkiye ise, alaycı bir rol oynuyor' ifadesini kullandı.
İsrail: Türkiye bizimle alay ediyor

İsrail'in Yediot Ahronot gazetesinde yer alan habere göre, Türkiye'nin İsrail'e karşı alaycı bir oyun oynadığı belirtiliyor.

'Hamas'ın temsilcileri Şam'dan İstanbul'a taşındı'

 

Haberde, İsrail Savunma Bakanı Moşe Yalon'un Washington'a gerçekleştirdiği resmi ziyaret sonrası yaptığı açıklamalara da yer verildi. Yalon 'Türkiye alaycı bir rol oynuyor. Türkiye'nin desteği sayesinde Hamas'ın Ortadoğu'daki merkezi Şam'dan İstanbul'a taşındı' şeklinde konuştu.

'İran bizi gerçekten endişelendiriyor'

 

İran meselesi konusunda endişeli olduklarını sık sık vurgulayan Yalon, "Bizi endişelen, nükleer bir anlaşma olacaksa bile bunun nasıl bir anlaşma olacağı ve kapalı kapılar ardında konuşulan şeyler' dedi.

ABD Savunma Bakanı Chuck Hagel, İsrail Savunma Bakanı Moşe Yalon ile görüştü.

ABD Savunma Bakanlığı Pentagon Sözcüsü John Kirby, günlük basın brifinginde, Hagel'in, ABD'nin başkenti Washington'da resmi temaslarda bulunan Yalon'la Pentagon'da bir araya geldiğini bildirdi.