İstanbul Arnavutköy'de çatışma

İstanbul Arnavutköy'de iki polisin yaralandığı saldırının ardından düzenlenen operasyon tamamlandı. Operasyonda bir saldırgan silahıyla birlikte ölü ele geçirildi.
İstanbul Arnavutköy'de çatışma

İstanbul Arnavutköy'de iki polisin yaralandığı saldırının ardından düzenlenenoperasyon tamamlandı. Operasyonda bir saldırgan silahıyla birlikte ölü ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Arnavutköy Belediyesi R. Muhtar Ahmet Ensar Parkı yakınlarında denetim yapan polis ekipleri, arandığı belirlenen bir kişiyi gözaltına almak istedi. 

Polise direnen şüphelinin yer aldığı gruptan ateş açılması üzerine bir polis memuru yaralandı. 

Yaralı polisi bir süre alıkoyan şüphelilerle ekipler arasında çatışma çıktı. Çatışmada Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürü de ayağından yaralandı. Yaralılar, Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Olay yerine özel harekat ekipleri sevk edildi. Park ve çevresi boşaltılıp güvenlik şeridi çekilirken, polis helikopteri de bölgeyi havadan kontrol ediyor. 

İki polisin yaralandığı saldırının ardından düzenlenen operasyon tamamlandı. Operasyonda bir saldırgan silahıyla birlikte ölü ele geçirildi.