İstanbul Başakşehir, Manisa deplasmanında

İstanbul Başakşehir, Manisa deplasmanında

 İstanbul Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında yarın deplasmanda Akhisar Belediyespor'u mağlup ederek üst sıralardan kopmak istemiyor.

Ligin 22. haftasına 9 galibiyet, 8 beraberlik ve 4 yenilgiyle 35 puanla 4. sırada giren lacivert-turunculular, Avrupa kupalarına katılma iddiası açısından yerini korumak için Manisa'dan galibiyetle dönmeyi hedefliyor.

Geçen hafta Gaziantepspor'u tek golle geçen İstanbul temsilcisi, bu sezon deplasmanda 4 galibiyet, üçer beraberlik ve yenilgi aldı. Sezonun ilk yarısındaki karşılaşmayı İstanbul Başakşehir, Semih Şentürk'ün 3 ve Epureanu'nun golleriyle rakibini 4-0 mağlup etmişti.

Teknik direktör Roberto Carlos yönetimindeki Akhisar Belediyespor ise 12 maçlık galibiyet özlemini iki hafta önce Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'u yenerek dindirdi. Ligde 6 galibiyet, 7 beraberlik ve 8 yenilgiyle 25 puanı bulunan Manisa temsilcisi, son maçında Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 2-1 yenme başarısı gösterdi. 

Akhisar Belediyespor bu sezon sahasından hiç beraberlikle ayrılmazken, taraftarının önünde 3 galibiyet ve 7 yenilgi yaşadı.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 13.00'te başlayacak maçı hakem Barış Şimşek yönetecek.