İstanbul'da elektrik kesintisi

Anadolu yakasındaki bazı ilçelerde, 14 Ekim'de elektrik kesintisi yapılacak.
İstanbul'da elektrik kesintisi

Ataşehir, Çekmeköy, Kadıköy, Pendik, Sancaktepe, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar'ın bazı mahallelerine, 14 Ekim'de elektrik verilemeyecek.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Ataşehir'de 09.00 ile 12.00 arasında, İçerenköy Mahallesi Birleşik, Özyurt, Merkez Cami, Rakkas ve Sonbahar sokaklar ile Küçükbakkalköy Mahallesi Cami Sokağı elektrik alamayacak.

Çekmeköy'de 10.00 ile 12.00 arasında, Koçullu Mahallesi Kargı Sokağı'nda, Kadıköy'de 10.00 ile 17.00 arasında Erenköy Mahallesi Bilim ve Bağdat sokaklarda elektrik kesintisi yapılacak.

Pendik'te 09.00 ile 13.00 saatleri arasında, Doğu Mahallesi Namık Kemal Sokak, Kaynarca Mahallesi Deniz Sokak, Batı Mahallesi Mektep Sokak, Esenler Mahallesi Yeşil Sokak, Yayalar Mahallesi Pınar Sokak, Kavakpınar Mahallesi Haydarpaşa, Abdi İpekçi, Çağdaş, Sevinçli, Seydiler ve Körfez sokaklar, 14.00 ile 18.00 arasında, Yeşilbağlar Mahallesi Yurtseven Sokağı elektriksiz kalacak.

Kesinti yapılacak diğer yerler ve saatleri şu şekilde:

"Sancaktepe'de 09.00 ile 12.30 arasında, Fatih Mahallesi Beraat Sokak, Osmangazi Mahallesi Soylu Sokak, Kemal Türkler Mahallesi Fırat Sokak, Meclis Mahallesi Doğan Sokak, Yunus Emre Mahallesi Hakikat, Mizan, Piramit, Kovan, Asker, Ulubey, Yenidoğan, Pembegül, Eğitim, Barbaros, Sarıçiçek, Terazi, Gümüşanevi, Erdinç, Aziz, Destek, Dilber, Kaptan, İskenderpaşa ve Panayır sokaklar, Yenidoğan Mahallesi Çaykara, Barbaros ve Ufuk sokaklar.

Tuzla'da 09.00 ile 17.00 arasında, Orta Mahallesi Cengizhan Sokağı.

Ümraniye'de 09.00 ile 12.00 arasında, Atatürk Mahallesi Esen, Güneş, Halitbey, Çitlembik, Kirve, Suiş, Karbeyazı ve Çavuşbaşı sokaklar, Mehmet Akif Mahallesi Şahin Sokak, Tantavi Mahallesi Menteşoğlu, Tantavi, Bosna, Kara Yusuf, Akıncı, Köroğlu, Pınar, Sipahioğlu, Ahmet Yesevi, Basiret, Beyzade, Egemenlik, Fevzi Çakmak, Atatürk, Yol, Ela, Estergon, Yenişen ve Bosna sokaklar, Elmalıkent Mahallesi Şair Nedim, Mandıra ve Egemenlik sokaklar.

Üsküdar'da 08.00 ile 17.00 arasında, Ünalan Mahallesi Soyak Siteleri."