İstanbullu öğrencilerden Yozgatlı öğrencilere 23 Nisan hediyesi

YOZGAT (AA) - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İstanbul Okyanus Koleji öğrencileri tarafından Çayıralan Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda...
İstanbullu öğrencilerden Yozgatlı öğrencilere 23 Nisan hediyesi

YOZGAT (AA) - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İstanbul Okyanus Koleji öğrencileri tarafından Çayıralan Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda eğitim gören 269 öğrenciye gönderilen kıyafet ve mektuplar, düzenlenen törenle öğrencilere dağıtıldı.

Hediye dağıtım töreninde konuşan Çayıralan Kaymakam Vekili Boğazlıyan Kaymakamı Davut Sinanoğlu, Türk milletinin gönlünün beraber olduğunu, özellikle milli ve dini bayramlarda bu birlik ve beraberliğin daha da arttığını söyledi.

Kaymakam Sinanoğlu, İstanbul'dan Çayıralan'daki öğrencilere hediye ve mektup getiren öğrencilere teşekkür etti.

İstanbul'dan hediyeleri Çayıralan'a getiren İstanbul Avrupa ve Anadolu Yakası Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Fakı ise, şunları kaydetti:

"İstanbul Avcılar’da eğitim gören Okyanus Koleji öğrencilerimiz sizler için hediyeler hazırlamış ve her birinizin ismine oradaki bir öğrencimiz mektup yazmış. Böyle manevi bir hediyenin kargo ile gönderilmesini kabullenemedik. Hediyeleri elden teslim etmeyi uygun görüp, dün geceden itibaren 269 öğrencimize hediyelerini ulaştırmak için buraya geldik."

Konuşmaların ardından okulun 4. sınıf öğrencisi Onur Özgül, Okyanus Koleji öğrencisi İsmail Dinç tarafından kendisine yazılan mektubu okudu.

Daha sonra hediyeler öğrencilere dağıtıldı.

Kaynak: