İşte Fenerbahçe'nin yeni forma sponsoru

THY ile anlaşması sona eren Fenerbahçe, ulaşım sponsorluğu için bir başka havayolu şirketi Borajet ile anlaştı.
İşte Fenerbahçe'nin yeni forma sponsoru

Anlaşma kapsamında Avrupa maçlarında futboltakımının göğüs bölgesine reklam verecek olan firma, bunun karşılığında futbol ve basketbol takımının kullanımı için 2 charter uçağı tahsis edecek. Diğer branşlara da tarifeli uçak bileti temini yapacak.

Yaşadığı mali bunalım nedeniyle UEFA'nın 'Finansal Fair' kıskacında olan Fenerbahçe, bu kritik süreçte mali açıdan elini rahatlatacak önemli bir adım attı. Türk Hava Yolları (THY) ile forma göğüs reklamı anlaşması sona eren Sarı-Lacivertliler, resmi ulaşım sponsorluğu için Türkiye'nin önemli havayolu şirketlerinden Borajet ile el sıkıştı.

Kapsamı 6 milyon Euro olan anlaşma neticesinde FenerbahçeFutbol Takımı, 2016-2017 sezonunda Avrupa kupalarındaki tüm müsabakalarına 'Borajet' göğüs reklamı ile çıkacak. Firma bunun yanında basketbol erkek takımının maçlarına da tabela reklamları verecek.

UÇAKLAR SARI-LACİVERT OLACAK

Birkaç gün içinde resmiyete dökülmesi beklenen 'barter' anlaşması ile Borajet, biri futbol takımının biri de erkek basketbol takımının kullanımı için 2 adet 'charter' uçağı tahsis edecek. Her iki uçak da Fenerbahçe temalı olarak giydirilecek ve kulübün renkleri ve amblemini taşıyacak. Firma, FenerbahçeSpor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren diğer branşlara da tarifeli uçak hizmeti sunacak. Borajet, uçuş rotası içinde yer almayan bölgeler için ise diğer havayolu şirketlerinden bilet temini yapacak.