İşte FIFA 2015'in en güçlü futbolcuları

FİFA severlerin merakla beklediği yeni oyunda gücü en fazla olan oyuncular belli oldu.
İşte FIFA 2015'in en güçlü futbolcuları

Dünya üzerinde milyonların merakla beklediği FIFA 2015 oyununda en iyifutbolcular belli oldu.

İşte o liste:

10. SERGİO AGUERO (88)

Geçen sezon yaşadığı sakatık sorunlarına rağmen Aguero'nun başarılı futbolu onu en iyi forvetlerden biri olmasına engel olmuyor. FIFA 2014'te 88 olan değeri yeni oyunda da 88 olarak kaldı.

9. ROBERT LEWANDOWSKİ (88)

Borussia Dortmund ile harika bir sezon geçiren Lewandowski 33 maçta 20 gol atma başarısı gösterdi. Lewandowski gelecek sezon bu başarılı futbolunu Bayern Münih'te tekrarlayacak. Bu harika oyunu Lewandowski'nin FIFA 2015'teki değerini 88 yaptı.

8. YAYA TOURE (88)

Listedeki diğer bir Manchester Cityli futbolcu ise orta sahanın dinamik ismi Yaya Toure. Geçen sezon 86 olan değeri attığı muhteşem goller ve City'nin şampiyonluğuna yaptığı katkı Toure'yi 88'e yükseltti.

7. FRANCK RİBERY (89)

Bayern Münih ile harika bir sezonu daha geride bırakan Ribery kendini dünyanın en büyük yıldızları arasına sokmayı başardı. Son zamanların en iyi kanat oyuncularından biri olan Ribery, 90 olan değerini geçirdiği sakatlık sonrası FIFA 2015'te 89'a düşürdü.

6. GARETH BALE (89)

Galli yıldız Real Madrid'deki ilk sezonunda harika bir performans sergiledi. Hızı, şutu, uzun pasları ve yetenekleri onu Real Madrid'in vazgeçilmezi yaptı.Geçen sene 87 olan değeri FIFA 2015'te 89 oldu.

5. ARJEN ROBBEN (89)

Hollandalı yıldızın kariyerindeki kuşkusuz en önemli kararı Bayern Münih'e transfer olmasıydı.Chelsea'de gösteremedi yeteneklerini Alman ekibinde fazlasıyla sahaya döktü. Hızlı top sürüşleri, ara pasları ve bitirici sol ayağıyla rakipleri futboldan soğutan Robben'in bu seneki değeri 89 oldu.

4. LUİS SUAREZ (90)

Geçen sezon Liverpool'u tak başına sırtlayan Uruguaylı yıldız Luis Suarez, Premier Lig'i darma duman etti. Birçok taraftar tarafından nefret edilen Suarez'i gösterdiği performans ve attığı birbirinden harika gollerle FIFA 2015'te Barcelona'da 90 gücünde göreceğiz.

3. ZLATAN İBRAHİMOVİC (91)

Bütün futbolseverlerin hayranı olduğu fantastik futbolcu Ibrahimovic listenin üçüncü sırasında yer alıyor. Harika karakterini ve yeteneklerini sahaya da yansıtan Ibrahimovic, geçen sezon PSG takımı ile başarılı bir performans sergiledi. FIFA ise yıldız futbolcunun bu performansını yükselterek yeni oyunda 91 yaptı.

2. CRİSTİANO RONALDO (94)

Onun hakkında çok fazla birşey söylemeye gerek yok aslında.Real Madrid ile unutulmaz bir sezon, kazanılan Ballon D'Or , Şampiyonlar Ligi ve unutulmaz goller Ronaldo'ya yakışan bir performans oldu.

1. LİONEL MESSİ (94)

FIFA 2015'te Ronaldo ile aynı puanda zirveyi paylaştı.