İşte Mario Gomez'in kozu

Gomez, yüksek bonservis talep etmemesi için Fiorentina'yı ikna etmeye çalışıyor.
İşte Mario Gomez'in kozu

Beşiktaş, Mario Gomez'in kararını bekliyor. Alman golcünün düşüncesinin kalma yönünde değiştiği öğrenilirken, siyah-beyazlıların bonservis ödemeye sıcak bakmadığı belirtiliyor

Beşiktaş'ta gözler Mario Gomez'e çevrildi. Nisan ayında 1000 avro opsiyonlu kiralama sözleşmesine imza atmadığı için Beşiktaş'ın planlarını altüst eden Alman golcü, bu kararından pişman olmuş gibi gözüküyor.

Siyah-beyazlı yöneticilere kalmak istediğini belirten Gomez'in önündeki en büyük problem ise Fiorentina'yı ikna etme durumu.

Gomez'in kozu 11 milyon avroluk maliyet

Beşiktaş'ın yüksek bedelli bonservis ödemeyeceğini açıklaması sonrası İtalyanlarla görüşmelere başlayan Mario Gomez, yıllık 11 milyon Avro'luk maliyetini koz olarak kullanıyor.

Fiorentinalı yöneticilere, "Düşük bir bonservis bedeli belirleyin, böylece hem benim maliyetimden kurtulun, hem de para kazanın" teklifinde bulunan Alman golcü İtalyanları ikna ederse, Beşiktaş'la kendi ücreti için pazarlık masasına oturacak.

Siyah-beyazlıların Mario Gomez'in menajerine, "Elinizi çabuk tutun, EURO 2016 öncesi bu işi bitirin" dediği öğrenilirken, transfer stratejisinin Alman golcünün kararına göre değişeceği belirtiliyor.