İşte Süper Lig'in enleri...

Ligde 31. haftaya kadar oynanan maçların ''en''lerinden hangi takım zirvede?
İşte Süper Lig'in enleri...

Spor Toto Süper Lig'de heyecanın bitmesine 4 hafta kaldı. Kimin şampiyon olacağının yanında, ligin alt sıralarında da mücadele iyiden iyiye kızışıyor.

Beşiktaş 70 punala zirvede yer alırken, en yakın takipçisi Fenerbahçe 67 puanla 2. sırada yer alıyor.

Ligde 31. haftaya kadar oynanan maçlar sonunda ''enler'' şu şeklide oluşuyor:

En çok gol atan takım Beşiktaş: 66 gol

Spor Toto Süper Lig'de son 4 haftaya girilirken 70 puanla zirvede yer alan Beşiktaş 31. haftaya kadar attığı 66 golle ligin en çok gol atan takımı konumunda yer alıyor.

En az gol yiyen takım Fenerbahçe: 22 gol

Sezona flaş transferlerle başlayan Fenerbahçe'nin savunması göz dolduruyor. Sarı Lacivertli takım kalesinde gördüğü 22 golle 31. haftaya kadar en az gol yiyen takım durumunda.

En çok gol yiyen takım Eskişehirspor: 58 gol

Bu sezon yaşadığı maddi sıkıntılarla hedefinin uzağında kalan Eskişehirspor, kalesinde gördüğü 58 golle sezonun 31. haftasına kadar en çok gol yiyen takım olarak göze çarpıyor.

En çok gol atan futbolcu Mario Gomez: 23 gol

Beşiktaş'ın sezon başında Fiorentina'dan kiraladığı Alman golcü sezonun 31. haftasına kadar kaydettiği 23 golle gol krallığında zirvede yer alıyor. Öte yandan Mario Gomez Vodafone Arena'da ilk golü atan futbolcu olarak tarihe geçti. Gomez'i 19 golle Akhisar Belediye'nin golcüsü Rodallega ve Antalyaspor'un Kamerunlu yıldız golcüsü Samuel Eto'o takip ediyor.