İşte Trabzonspor'un yeni sezondaki kadro planı

Kadroda 1461 Trabzon ve altyapıdan toplam 15 oyuncunun yer alması planlanıyor.
İşte Trabzonspor'un yeni sezondaki kadro planı

Trabzonspor'un 2016-2017 futbol sezonu öncesinde gerçekleştireceği ilk yurt dışı kampında Trabzonspor altyapısından ve 1461 Trabzon'dan yetişen oyuncuların çoğunlukla olacağı bir kadroyla yeni sezona başlayacağı bildirildi.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamaya göre, takım yeni sezon öncesi 25 Haziran'da Trabzon'da toplanarak sağlık kontrollerinden geçmeye başlayacak. Trabzon'da yeni sezon hazırlıklarına start verecek Karadeniz ekibi, daha sonra 4-17 Temmuz tarihleri arasında Slovakya kampını gerçekleştirecek.

Slovakya kampının ardından Trabzon'a dönecek ve bir süre çalışmalarını burada yapacak olan bordo-mavili futbolcular, daha sonra 28 Temmuz - 13 Ağustos tarihleri arasında da Macaristan'da hazırlıklarını yapacak.

Altyapı ve pilot takımdan 15 isim

Trabzonspor'un ilk kampında Trabzonspor altyapısından ve pilot takımı 1461 Trabzon'dan gelecek isimler ağırlıkta olacak.

Karadeniz ekibinin planlamasında Mustafa Yumlu, Yusuf Erdoğan, Serge Akakpo, Uğurcan Çakır, Yavuz Aygün, Furkan Taş, Mustafa Akbaş, Hasan Batuhan Artarslan, Ramazan Övüç, Abdülkadir Ömür, Semih Karadeniz, Yusuf Yazıcı, Muhammet Beşir, Zeki Yavru ve Gökhan Alsan olmak üzere 15 futbolcunun olacağı kaydedildi.

UEFA ile yaptığı anlaşma gereği bütçe disiplinine uyan ve yeni sezon öncesi henüz transfer gerçekleştirmeyen bordo-mavililerin bir değişiklik olmaması halinde bu planlamayı gerçekleştirerek yola çıkacağı belirtildi.