İtalyanlar'dan Salih Uçan yorumu

Fenerbahçe'nin İtalyan ekibi Empoli'ye kiraladığı Salih Uçan için İtalya'da beklenmeyen yorumlar yapıldı. İtalyan basını Salih Uçan'ın Roma'da fiyasko bir dönem geçirdiği ve Empoli'de başarılı olmayı hedeflediği yazıldı
İtalyanlar'dan Salih Uçan yorumu

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Salih Uçan'ın kiralık transferi için Seri A ekibi Empoli ile anlaşmaya vardıklarını açıklamıştı. Daha önce de Roma'da iki yıl kiralık olarak oynayan Salih Uçan’ı transferi Çizme basınında da geniş yankı uyandırdı.

Calciomercato haberi 'Onu hatırlıyor musunuz? Roma'da fiyaskoydu, şimdi İtalya ligine geri döndü' başlığıyla verdi.

Haberde Empoli'nin beklenmedik bir transfer harekatıyla Salih Uçan'ı kadrosuna kattığı yorumu yapılarak Roma'da kiralık oynadığı dönemin ardından başkent ekibinin oyuncuyu Fenerbahçe'ye geri gönderdiği hatırlatıldı.

CalicioNews24 internet sitesi, Roma’daki iki yıllık kiralık döneminin başarılı geçmediğinin altını çizerek, Salih’in “Ne yazık ki Roma’da potansiyelimi gösterecek fırsatları bulamadım ve kendimi geliştiremedim” ifadelerine yer verilerek bu kez İtalya’da başarı arayacağı vurgulandı.

La Gazzetta dello Sport da gelişmeyi 'Salih Uçan'da işlem tamam. Eski Romalı kiralık geliyor' ifadeleriyle verdi. Futbolcunun bugün sağlık kontrolünden geçeceği aktarıldı.