"İtfaiye Basın Ödülleri Yarışması" 2. kez düzenleniyor

Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, bu yıl gerçekleşecek İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında "İtfaiye Basın Ödülleri" yarışmasının ikincisini düzenliyor.
"İtfaiye Basın Ödülleri Yarışması" 2. kez düzenleniyor

Daire Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, görev başında şehit olan itfaiyecilerin anılması ve zor şartlarda çalışan basın mensuplarının ödüllendirilmesinin  amaçlandığı bildirildi.

Açıklamada, yapılacak olan yarışmanın itfaiyecilik mesleğine dikkat çekmeyi hedeflediği ifade edildi.

Fotoğraf dalında düzenlenecek İtfaiye Basın Ödülleri'ne ülke genelindeki bütün muhabir ve kameramanların katılabileceği vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Birinciye 5 bin, ikinciye 3 bin, üçüncüye 2 bin lira ödül verilecek. TRT Genel Müdürlüğü, Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, Türkiye Haber Kameramanları Derneği ve Selçuk Üniversitesi'nin yetkilerinden değerlendirme komisyonu olacak. Yarışmanın şartnamesine www.konya.bel.tr adresinden ulaşılabiliyor. Başkanlığımız tarafından, İtfaiye Haftası kapsamında da uluslararası düzeyde bir tanıtım programı düzenleyecek. Yarışmanın son katılım tarihi 07 Eylül 2016 olarak belirlendi."

Yarışma sonuçları 20-24 Eylül 2016'da açıklanacak.