İtfaiye erini düğününe üniformasıyla gönderdiler

İtfaiye erini düğününe üniformasıyla gönderdiler
İtfaiye erini düğününe üniformasıyla gönderdiler
Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde düğünü öncesi mesai arkadaşlarını ziyaret eden damada itfayeci üniforması giydirildi

OSMANİYE (AA) - Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, çalıştığı işyeri olan itfaiye müdürlüğünü ziyaret eden damadı mesai arkadaşları üniformayla düğüne gönderdi.

Kadirli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde görev yapan Muharrem Demircioğlu (36), eşi Aslı Demircioğlu ile düğüne katılamayan mesai arkadaşlarını ziyaret etti. Düğün öncesi kendilerine sürpriz yapan Demircioğlu çiftini çiçeklerle karşılayan itfaiye personeli, damada burada üniforma giydirdi. Daha sonra mesai arkadaşları Demircioğlu'nu Öğretmenevi'nde yapılacak düğüne üniformayla siren sesi eşliğinde uğurladı.

Anne ve babasını küçük yaşta kaybeden Demircioğlu, mesai arkadaşlarının ailesi gibi olduğunu ve her zaman kendisine destek verdiklerini söyledi.

Görevi gereği mutlu gününde yanında olamayan arkadaşlarını düğün öncesi eşiyle ziyaret ettiğini belirten Demircioğlu, "Şuan dünyanın en mutlu insanıyım. Bu mutlu günümde düğünüme katılamayan mesai arkadaşlarımı ziyaret ettim. Sağolsunlar çiçeklerle karşıladılar. Düğüne de üniformayı giydirerek gönderdiler. Benim için güzel bir anı oldu. Çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Eşinin düğün öncesi ziyaret ettiği mesai arkadaşları tarafından üniforma giydirilerek, çalıştırılmak istenmesine çok şaşırdığını belirten Aslı Demircioğlu ise şaka olduğunu öğrenince çok sevindiğini ifade etti.

Demircioğlu daha sonra üniformayı çıkarıp, damatlığını giyerek düğününe katıldı.