Doç. Dr. Erdal Arslan

Doç. Dr. Erdal Arslan

İttifakın adı “CUMHUR”

İttifakın adı “CUMHUR”

Millet olarak tarihin hiçbir döneminde rahat bir şekilde yaşamadık, yaşatmadılar. En güçlü olduğumuz dönemlerde de zayıfladığımız dönemlerde de hep tehlike ve tehdit içerisinde yaşadık millet olarak, ümmet olarak.

“Su uyudu ama düşman uyumadı” uyumadığı gibi içimizden de kendilerine itaat eden, satılmış hainler bulabildiler her dönem.

Anadolu’yu fethettiğimizden bu yana nerdeyse 1000 yıl geçti ama bunların ne kini bitti ne de nefreti.

Geçen hafta ülkemize 17.000 km uzaklıktaki Yeni Zelanda’da kardeşlerimizi şehit eden hain HAÇLI AKILLI HRİSTİYAN TERÖRİST silahlarının üstünde ve yayınladığı sözde aşağılık manifestosunda bu kin ve düşmanlığı alenen kustu ve 49 silahsız ibadet halindeki kardeşimizi, canımızı şehit etti.

Bunların yıllarca adına diplomasi diyerek bizi aldattığı ve sakladığı aslı kimlikleri bir kez daha deşifre oldu. ABD’nin mevcut Başkanı bile bu olaydan bahsederken adi hain terörist için “terörist” ifadesini özellikle kullanmadı.

Tüm bu yaşadıklarımıza rağmen Haçlı zihniyeti ve onun kölesi olmuş hainlerin ve içimize kadar sızmış yerli işbirlikçilerinin maskelerini göremeyen algılayamayan kardeşlerimiz, abilerimiz, ablalarımız, velhasıl ülkemizde yaşayan vatandaşlarımız var.

Bu savaş tarihin hiçbir döneminde bitmedi ve bitmeyecek. Çünkü bu savaş HAK ile BATILIN savaşıdır. Bunu bizim ülkemizde bizim içimizde birlikte yaşadığımız komşumuza, arkadaşımıza tam olarak anlatamadık, anlatamıyoruz.

Bu hesabın bir tarafında Haçlı zihniyeti olduğunu diğer tarafında ise Türk-İslam medeniyeti ve büyük İslam ümmeti olduğunu anlatamıyoruz.

İlay-ı Kelimetullah’ı Allah yolunu anlatamadık, anlatamıyoruz.

Tabi bu anlaşılamama durumu elhamdülillah ki tüm vatandaşlarımız ve siyasetçilerimiz için geçerli değil.

Çünkü yıllarca siyasi olarak farklı söylevler ve programları savunan siyasetçilerimiz, bugün Milli Bekamız için Türk ve İslam düşmanlarının yeni saldırılarına karşı Cumhur İttifakı ile bir araya gelmeyi başardılar.

Bu irade önce ülkemizin kamburu olan eski hükümet sistemini ortadan kaldırarak, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini hayata geçirmeyi başardı.

Şimdi ise sıra yeni yerel yönetimler yasası ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte topyekûn kalkınma hamlesinde.

Yerelden başlayarak kronikleşmiş her türlü problemi çözebilecek irade olan bu birliktelik, aynı zamanda bin yıldır yaşadığımız Anadolu coğrafyası üzerindeki doğal ve stratejik tehditleri bertaraf edebilecek mevcuttaki tek iradedir.

Kanı ve canı ile vatan topraklarını sulayan ecdadın torunları olarak, yereldeki küçük hesapları ve nefsani arzuları bir tarafa bırakıp, birlikte olmanın adıdır.

Çanakkale’yi geçilmez yapan ecdadımızın birlikteliğine günümüzdeki en güzel örnektir Cumhur İttifakı.

Onun için bu birlikteliği desteklemeli “yarım değil tam olsun” diyerek 31 Mart seçimleri için Cumhur İttifakı ile yola devam demeliyiz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Doç. Dr. Erdal Arslan Arşivi
SON YAZILAR