İzmir'de ekonomik havalimanı araç kiralama firması

Adnan Menderes Hava Alanı ülkemizde çok kullanılan üçüncü hava limanıdır.
İzmir'de ekonomik havalimanı araç kiralama firması

Adnan Menderes  Hava Alanı ülkemizde çok kullanılan üçüncü hava limanıdır, her sene binlerce uçağın iniş yaptığı ve birçok yerli yabancı turiste misafirlik yapan Adnan Menderes Hava Alanı içerisinde bulunan birçok mağaza, kafeterya, hediyelik eşyacılar ve araç kiralama firmaları bulunmaktadır. Bilindiği gibi hava limanları genellikle şehir dışındaki bölgelere kurulmaktadır bu yüzden uçaktan inenler alışveriş yapmakta zorluk çekiyor ve bu konudaki memnuniyetsizliklerini sıklıkla dile getiriyor. Buna çözüm olarak ise hava limanlarında artık istediğiniz her şeyi bulabileceğiniz yerler kurulmuştur. Bunların arasında ise en çok rağbet göreni ise araç kiralama firmalarıdır, buradaki firmalar hem kurumsal hemde profesyonel olarak hizmet vermektedir. İstenilen araç özelliklerini hızlı ve uygun fiyata kiralayabileceğiniz rent a car firmaları birçok ayrıcalıkta sunmaktadır.

Eğer bölgeye yabancıysanız ve yolları bilmiyorsanız araç kiralama firmaları size özel şoför* tahsil ederek gitmek istediğiniz yerlere kolay ve güvenli bir şekilde ulaşmanızı sağlıyor. Bu hizmeti özellikle iş nedeniyle İzmir'e gelen iş adamları sıklıkla kullanmaktadır. Hem prestij açısından hemde zaman tasarrufu açısından oldukça popüler bir uygulama olan bu yöntem dışında daha bir çok avantajı havalimanı araç kiralama firmalarında bulabilirsiniz.



İzmir merkeze toplu taşıma aracı ile ortalama yarım saatlik bir sürede gidildiğini düşünürsek bu tarz araç kiralama hizmetlerini hava limanındaki firmalardan temin etmek çok daha uygun fiyatlı ve zaman kazandırıcı bir hamle olacaktır. İster ailenize uygun ekonomik segment isterseniz de VIP segment araç modellerin yer aldığı ARC Filo bu konuda size önerebileceğimiz bir araç kiralama firmasıdır. Sunduğu kaliteli hizmeti 2007 yılından bu yana sürdüren ve birçok olumlu referansa sahip olan firma bireysel ve kurumsal müşterilerine günlük, haftalık aylık ve yıllık bazda araç kiralama hizmeti sunmaktadır. ARC Filo, bu yıla özel kampanya ve indirimlerle sizleri bekliyor.

*Özel şoför hizmeti, rent a car firmaları tarafından ek olarak ücretlendirilir.