İzmir'de hırsızlık iddiası

İzmir'in Konak ilçesindeki bir otelin resepsiyonundan hırsızlık yaptığı iddia edilen zanlının güvenlik kamerasını tükürerek kağıtla kapattığı anlar ortaya çıktı.
İzmir'de hırsızlık iddiası

Mürselpaşa Bulvarı üzerindeki bir otelde meydana gelen olayda, resepsiyon görevlisinin olmadığını fark ederek içeriye giren hırsızlık zanlısı, etrafı kolaçan ettikten sonra güvenlik kamerasını fark etti. Daha sonra masanın üzerinden bir kağıt parçası koparan zanlı, tükürükleyerek ıslattığı kağıdı güvenlik kamerasına yapıştırdı.

Zanlının eşkali ve ilginç yöntemi otelin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Otelin resepsiyon görevlisi Selda Yürütücü'nün (43), iki cep telefonu ve cüzdanındaki bir miktar paranın çalındığı iddiasıyla polis merkezine giderek şikayetçi olduğu öğrenildi.

Yürütücü, gazetecilere yaptığı açıklamada, kısa süreliğine mutfağa gittiği sırada hırsızlık olayının yaşandığını iddia etti.

Odasına döndüğünde güvenlik kamerasının kağıtla kapatılmış olduğunu gördüğünü ifade eden Yürütücü, şöyle konuştu:

"Gözüm geldiğimde kağıtla kapalı güvenlik kamerasına ilişti. Sonra telefonumu elime almak istedim, bir de baktım ki telefonum yok. O anda anladım ki içeriye hırsız girmiş ve 2 cep telefonumla içinde paramın olduğu cüzdanımı çalmış. Güvenlik kamerasını izledik. Gayet net görünüyor, içeriye giriyor ve kamerayı tükürüklediği kağıtla kapatıp hırsızlığı gerçekleştiriyor. Polise giderek şikayetçi olduk" 

Öte yandan, ihbar üzerine bölgeye gelen polis ekiplerinin zanlının yakalanması için çalışma başlattığı bildirildi.