Jahovic, neden gol atamadığını açıkladı

Atiker Konyaspor'un Makedon golcüsü Adis Jahovic, Kayserispor deplasmanından iyi bir sonuçla döneceklerine inandığını söyledi. Geçen sezon 19 gol atma başarısı göstererek krallığı zorlayan Jahovic, bu sezon neden 1 golde kaldığını da açıkladı
Jahovic, neden gol atamadığını açıkladı

Konyaspor’a geçen sezon devre arasında transfer olan Adis Jahovic, sezon boyunca 19 gol atarak gol krallığında 3. sırada yer almıştı. Jahovic, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon oynanan 5 karşılaşmada sadece Bursaspor maçında takımına 1 gollük katkı sunabildi. Çok çalışmasına rağmen bu sezon beklentilerin altında bir başlangıç yapan Makedon golcü, kısa süre içerisinde eski günlerine dönmenin hesaplarını yapıyor. Şanssız bir dönem geçirdiğinin altını çizen Adis Jahovic, daha çok çalışacağını ve goller atmaya başlayacağına inandığını dile getirdi.

'BEN DE GOL ATMAK İSTİYORUM'
Jahovic, bu sezonki performansıyla ilgili, "Herkes gol atmak ister. Ben de gol atmak istiyorum. Ama şu zamanda böyle bir kısır döngü var sanırım. Yalnız bu bir hayal kırıklığı değil. Normaldir, herkes gol atmamı bekliyor. Fakat bazen şansız dönemler olabiliyor. Belki de işi sonuca götürmede daha fazla çalışmam gerekiyor. İnşallah her şey yakında çok daha iyi olacak. Bizim için önemli olan takım olarak 3 puanı almamız. Eğer Atiker Konyaspor 3 puan alamadıysa, Adis Jahovic iyi oynamış bunun bir anlamı yok. Ben hiçbir zaman kişisel başarımı düşünmüyorum. Önemli olan Atiker Konyaspor'un kazanmasıdır"  ifadelerini kullandı.

‘FENERBAHÇE MAÇINDA ŞANSSIZDIK’
Fenerbahçe maçının kendileri için bir şansızlık olduğunu belirtti. Sahada Fenerbahçe'den daha iyi performans gösterdiklerini savunan Jahovic, "Futbolda olan bir şey. Eğer siz gol atamazsanız gol yiyebilirsiniz. Bu maçı alabilirdik ancak artık geride kaldı. Şimdi Kayserispor karşılaşmasına odaklandık." diye konuştu. Fenerbahçe maçında yaptıkları hatalara bakıp aynı yanlışlara düşmemek için çalışacaklarını aktaran Jahovic, "Kayserispor iyi bir takım. Ancak bizim takımımızın onlardan daha iyi olduğunu düşünüyorum. O yüzden deplasmandan olumlu bir sonuçla döneceğimize inanıyorum" diye konuştu.