JFC Store Yönetim Kurulu Başkanı Çakır’dan bayram alışverişi uyarısı

Erkek giyim markası JFC Store'un Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde alışveriş yoğunluğunun başladığını belirtti ve ekledi.
JFC Store Yönetim Kurulu Başkanı Çakır’dan bayram alışverişi uyarısı

Erkek giyim markası JFC Store'un Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde alışveriş yoğunluğunun başladığını belirterek,

Türkiye'nin önde gelen erkek giyim markalarından JFC Store'un Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde alışveriş yoğunluğunun başladığını söyledi. Bayram alışverişe çıkan erkeklerin tercihlerini daha çok gömlekten yana kullanığını belirten Çakır, "Yaklaşan Kurban Bayramı ile giyim sektörü hareketlendi. Bayrama özel yapılan kampanyalarla birlikte alışveriş yoğunluğunun yavaş yavaş hissedilmeye başlandı. Alışverişe çıkan erkekler bir önceki bayrama göre daha çok gömlekten yana tercihte bulunuyor. Kumaş ya da keten pantolonun üzerine giyilebilen uzun kollu çizgili, soft renklerde gömlek arayan vatandaşların sayısı bu zaman diliminde artış gösterdi" dedi.

"Mağazalar indirim dönemlerine girdi"

Giyim mağazalarının Kurban Bayramı öncesi indirime gittiğini dile getiren JFC Store Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, "Bayramın yaklaşmasıyla giyim mağazaları da çeşitli fırsatlar oluşturarak indirime gitti. Bu dönemlerde toplu satışlar göze çarpmaktadır. Alışverişe çıkan erkekler bu fırsatlardan yararlanabilirler. Fakat yine de bu yoğun dönemde tüketiciler harcamalarına da dikkat etmeli ve ekonomilerini sarsmayacak bilinçte olmalı. Bazı markalar bayram dönemi gibi dönemlerde fiyatlarını yükseltir tüketici "Kurban'da kurban olmamaya da özen göstermeli" ifadelerini kullandı.

"Bayram kombinlerinde aşırı renkten kaçının"

Bayramda erkeklerin renkli giyinmekten çok sade ve şık kıyafetlere bürünmelerinin önemli olduğuna dikkat çeken Çakır, "Bayramlar, bizim için çok önemli zamanlardır. Ailelerin bir araya geldiği ziyaretlerde erkeklerin giyimlerinde sadelikten ve şıklıktan yana olmaları önemlidir. Gömlek tercihlerinde bunun göz ardı edilmemesi gerekir" şeklinde konuştu.

Kaynak: