Jhon Murillo: Beşiktaş ilgimi çekiyor

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'nın Venezuelalı kanat oyuncusu Jhon Murillo, "Beşiktaş ilgimi çekiyor." dedi.
Jhon Murillo: Beşiktaş ilgimi çekiyor

Venezuelalı kanat oyuncusu Jhon Murillo, Kasımpaşa'ya geliş süreci, kariyeri ve hedefleri hakkında AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray gibi takımlarda oynayabilmenin önemine dikkati çeken 21 yaşındaki futbolcu, "Kasımpaşa'da çok kaliteli işler yaptıktan sonra Beşiktaş, Fenerbahçe ya da Galatasaray'a gidilebilir. Beşiktaş ilgimi çekiyor." ifadelerini kullandı.

Murillo, ligde Beşiktaş ve Galatasaray'a karşı mücadele ettiklerini ve iki maçın da çok zor geçtiğini belirterek, "Çok kaliteli ve kariyerli oyuncular var. Beşiktaş'tan bir puan almayı başardık. Galatasaray maçında ilk yarının sonunda golü yedikten sonra toparlamamız biraz daha zor oldu. Bu maçtan puan alamadık ama ikisi de çok kuvvetli ekipler." diye konuştu. 

"Messi'ye karşı oynamak rüya gibiydi"

Murillo, 2018 FIFA Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'nde Arjantin ile yaptıkları maçlarda Lionel Messi'ye karşı oynamanın rüya gibi olduğunu dile getirdi.

Ülkesinin milli takımında forma giymenin kendisi için büyük bir gurur olduğunu anlatan Venezuelalı futbolcu, şöyle devam etti:

"Kolombiya ve Arjantin ile berabere kaldık. Son maçta Paraguay'a karşı kazandık. Arjantin bizimle berabere kaldıktan sonra neredeyse Dünya Kupası'nın dışında kalıyordu ama tabi Messi gibi bir oyuncuları var. Sonunda Dünya Kupası'na gitmeyi başardılar. Messi'ye karşı mücadele etmek çok büyük bir gurur. Ona karşı oynamak rüya gibiydi. Bu rüya gerçekleşmiş oldu."