Josef de Souza: Fenerbahçe'yi tekrar şampiyonluğa taşımak istiyoruz

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza, Fenerbahçe'yi tekrar şampiyonluğa taşımak istediklerini söyledi.
Josef de Souza: Fenerbahçe'yi tekrar şampiyonluğa taşımak istiyoruz

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza, Fenerbahçe'yi tekrar şampiyonluğa taşımak istediklerini söyledi.

FB TV'de katıldığı bir programda açıklamalarda bulunan De Souza, Fenerbahçe'de kazanmanın dışında başka düşünce olamayacağını aktararak, "Fenerbahçe'yi tekrar şampiyonluğa taşımak istiyoruz. Umarım hep kazanarak yolumuza devam ederiz, şampiyonluk yolunda buna ihtiyacımız var." dedi.

Brezilyalı futbolcu Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor'la oynayacakları maçın kolay olmayacağını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Gaziantepspor maçı bizim için kritik olacak. Kazanmak için her şeyi yapacağız. İlk golü biz atalım ki hem biz, hem de taraftarlarımız daha rahat etsin. Bu hafta bizi bekleyen zorluk derecesi yüksek üç maç var. Geçen hafta Kasımpaşa karşısında edindiğimiz öz güvenle, takım içindeki hava daha iyi bir noktaya geldi ve oyuncuların birbirine olan inancı arttı."

"Gollerle Fenerbahçe'ye katkı sağlamak istiyorum"

Josef de Souza, bu sezon hücumda daha etkili olacağını vurgulayarak "Taraftarlar ve hoca benden bunu istiyor. Beni daha fazla önde görebileceksiniz. Gollerle de Fenerbahçe'ye katkı sağlamak istiyorum. Esas tercihim takım arkadaşlarıma pas verip, gole yardımcı olmak ama bu sezon çok daha fazla şut atacağım." değerlendirmesinde bulundu.