Kabakçı Devr-i Hazan’la büyüledi

Konya Fotoğraf Amatörleri Derneği’nin bu haftaki gösterisinin konuğu 23 ve 24. Dönem Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı oldu.
Kabakçı Devr-i Hazan’la büyüledi

Kabakçı’nın "Devr-i Hazan" isimli fotoğraf gösterisi fotoğrafa gönül verenleri büyüledi. Gösteri sonrası bir de söyleşi gerçekleştiren Kabakçı fotoğrafçılık konusunda anılarını da paylaştı.

Fotoğrafçılığa nasıl gönül verdiğini de anlatan Kabakçı, iş hayatında ve siyasette devam ederken bir taraftan da içindeki çocuğu yaşatabilmenin yolunu fotoğrafçılık sanatıyla uğraşarak bulduğunu kaydetti. Fotoğraf ve sanat noktasında dernek üyeleriyle istişarede de bulunan Kabakçı, Konya’da sanatsal faaliyetlerin artırılması için neler yapılabilir yada neler yapılmalı sorularının yanıtını da aradı.

Konya’nın bu noktada büyük potansiyele sahip olduğunun altını çizen Dernek üyeleri, bu noktada küçük rütuşlarla her türlü sanatın daha fazla sevdirilebileceğini belirttiler. Derneğin Genel Sekreteri Erkan Mumcu katılımı ve desteğinden dolayı Kabakçı’ya teşekkür etti. Söyleşi ve sunum sonrasında Mustafa Kabakçı’ya Celal Gezici tarafından AFIAP ünvanlı teşekkür belgesi takdim edildi.

İSMAİL KOÇ / YENİ HABER GAZETESİ