Kaçak imam Adil Öksüz'ün yeni görüntüleri ortaya çıktı!

FETÖ ile ilgili soruşturma sürerken hergün yeni ve herkesi şaşırtan bir görüntü ortaya çıkıyor.
Kaçak imam Adil Öksüz'ün yeni görüntüleri ortaya çıktı!

Son olarak 15 Temmuz darbe girişiminde Akıncı Üssü'nde gözaltına alınıp bırakıldıktan sonra firar eden Adil Öksüz’ün Fethullah Gülen'le bir arada görüntülendikleri bir görüntü ortaya çıktı.

FETÖ terör örgütünün kilit roller üstlenmiş bir üyesi olmakla suçlandıktan sonra Türkiye'yi terk eden Tuncay Opçin, Twitter hesabından  Adil Öksüz'ün görüntülerini yayınladı. FETÖ’nün Hava Kuvvetleri imamı olduğu belirtilen ve 15 Temmuz darbe girişimin '1 numarası' olduğu iddia edilen Öksüz'ün görüntülerde, Gülen'in önünde diz çöktüğü görülüyor.

Darbe girişimi sonrasında her yerde aranan ve Hava Kuvvetleri İmamı olarak tanınan Adil Öksüz'ün Pensilvanya'daki görüntülerinin ne zaman çekildiği ise bilinmiyor.

Görüntülerin yayınlanmasının sebebi ise her yerde aranan Öksüz'ün kaçmayı başardığı algısı oluşturmak olduğunu düşünülüyor.

Her yerde aranan Adil Öksüz'ün Türkiye'den kaçmayı başarıp Fetullah Gülen'in yanına gidip gitmediği görüntülerin ne zaman çekildiğinin anlaşılmasından sonra belli olacak.

HORTUMLA ÇOCUK DÖVDÜĞÜ ORTAYA ÇIKMIŞTI

Fetullahçı Terör Örgütü’nün eli kanlı lideri Gülen'in yanında uzun yıllar geçiren Nurettin Veren, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayında Gülen'in çocukları dövdüğünü ve kızdığı isimleri falakaya yatırdığını anlatmıştı.