Kadıköy'de Aziz Yıldırım'ı çıldırtaracak tezahürat

Kadıköy'de toplanan Fenerbahçe taraftarları, Beşiktaş derbisi öncesinde başkan adayı olduğunu açıklayan Ali Koç lehine tezahüratlarda bulundular.
Kadıköy'de Aziz Yıldırım'ı çıldırtaracak tezahürat

Fenerbahçeli taraftarlar stad çevresini doldurdu. Beşiktaşderbisine saatler kala her bir cadde, sokak ve noktadan tezahüratlar yükseliyor. Taraftarlar stada girmeden önce kafe ve caddelerde vakit geçirirken Ali Koç tezahüratları dikkat çekiyor. Ali Koç'un başkan olmasını isteyen taraftarlardan bazıları Beşiktaş derbisi öncesinde "Ali Koç Başkan Fenerbahçe Şampiyon" şeklinde" slogan atıyor. Taraftarlar kendilerine uzatılan mikrofona da Fenerbahçe kazanacak diyorlar.

HER SELFİE 1 LİRA, GELİRİ VAN GÜRPINAR'DA BİR OKULA

Öte yandan Kadıköy Boğa ve Kadıköy Rıhtım'da sarı-lacivert şov yaşanıyor. 5 kişiden oluşan Fenerbahçe taraftar grubu ise yüzlerini boyayarak ve çeşitli gösteriler yaparak sarı-lacivertli taraftarları eğlendiriyor. İlginç bir kareografi sergileyen bu 5 taraftar, sarı-lacivert boyalarla boyadıkları yüzleri ile dikkat çekiyor ve kendileri ile resim çektirmek isteyenlerden para topluyor. Her selfie için 1 lira toplayan bu taraftarlar, geliri Van Gürpınar'da bir okulun çocuklarına aktaracaklar. Van'daki çocuklara kırtasiye ve forma yardımı yapacaklar.